Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
4F е една от най-известните и доказали се полски марки. Тя поставя началото си през 2007 година. Нейно седалище е в Краков, Южна Полша. Дружеството е собственост на OTCF S.A., чиито други дъщерни дружества включват марки като Outhorn и 4Faces. Компанията се занимава активно с производството на спортни, туристически и ежедневни облекла, подходящи за носене от хора на всякаква възраст. Освен дрехи, 4F се занимава и с производството на едни от най-висококачествените и желани аксесоари.

До настоящия момент брандът е успял да се развие до толкова, че днес той е притежател на 174 магазина, намиращи се на територията на Полша. Продуктите се предлагат в над 500 магазина в цял свят. Това е достойно за уважение от всички, които са минали по пътя, извървян от полската компания, и са наясно с това колко труд, постоянство и въображение трябва да бъдат налице във всеки момент.

4F – начало и сътрудничество

През далечната 2003 компанията, наречена OTCF S.A., отваря вратите на своя пръв магазин, в който са се предлагали спортни облекла за всеки с марката 4F. 4 години по-късно тя решава да смени своето име и се прекръства на  4F Performance. Още няколко години по-късно, през 2010 година е възприела официално името 4F. През 2008 година тя поставя старт на сътрудничеството си с Полския олимпийски комитет.

Спортистите от Зимните олимпийски игри 2010 г. във Ванкувър, Олимпийски игри в Лондон 2012 г., Зимни олимпийски игри през 2014 г. в Сочи, Европейски игри 2015г. в Баку, както и Летните олимпийски игри 2016 г. в Рио де Жанейро са били облечени с дрехи, произведени от 4F. Това е било едно от най-значимите признания за основателите на полската марка, че техните облекла наистина са достойни и могат да вървят рамо до рамо с едни от най-известните спортни колекции в света.

Това, както и сами можете да се досетите, съвсем не е всичко за марката, което може да подбуди интереса у нейните почитатели. Освен, че е била толкова призната от хората по цял свят, тя също така си е сътрудничела с шест други европейски комисии и е облякла 6 национални представителства, включително екипи от Полша, Сърбия, Хърватия, Латвия,  Гърция и Северна Македония.

Какво още трябва да знаете за полската марка

  • Този бранд е създаден за хората, които са привързани към спорта;
  • За направата на всички колекции до този момент биват използвани висококачествени тъкани, съвременни технологии и модерен дизайн;
  • 4-ката присъстваща в наименованието на бранда, означава: свобода, мода, бъдеще и годност;
  • 4F мисли за нови технологии, подходящи както за настоящите, така и за следващите поколения спортисти;
  • 4F вдъхновява хората да започнат своето приключение със спорт и ги насърчава да го превърнат в част от ежедневието си.