www.DiscountMania.bg е интернет сайт за електронна търговия, специализиран в продажбата на маркови спортни стоки. Всички стоки предлагани на този сайт са 100% автентични и оригинални, със сертифициран EU произход. Чисто нови, с етикети и индентификационни номера, в оригинални кутии или polybags.

www.DiscountMania.bg e създаден с цел да предложи качествени спортни стоки на по-добра цена за онлайн потребителите в България. Млад и мотивиран екип, от компетентни консултанти в областта на търговията с маркови спортни стоки, е на ваше разположение.
 
 
Ставайки клиент на он-лайн магазин www.DiscountMania.bg  Вие печелите няколко основни предимства:
 
Можете да пазарувате качествени спортни стоки на действително гарантирани по-добри цени!


Можете  да върнете обратно вашата покупка и да получите цялата заплатена от Вас сума, съгласно условията на Закон за защита на  потребителите ( подробности в  рубрика "Условия за ползване" на сайта).


www.DiscountMania.bg може да предложи атрактивни ценови  намалeния за корпоративни клиенти. Ако Вие сте фирма, организация, професионална или аматьорска спортна формация, можете да се възползвате от нашите преференциални цени! За повече информация, свържете се с нас на посочените в сайта е-mail или телефони.