4.7 9
Брандове Adidas
Код на продукта: AF6667
Наличност: В наличност
97.60лв. 161.80лв.

Количество:

Червени мъжки маратонки Adidas Duramo 7 M


Търсите ли си ярки и забележителни обувки за спорт? Предпочитате и в ежедневието си винаги да носите удобни маратонки? Избирате си модели, които са произведени от известни фирми?

Discount Mania Ви предлага Adidas Duramo 7 M - превъзходен продукт от колекцията на популярната немска компания, който при нас сега е на супер цена.

Текстилните панели по горната част позволяват дишаемост, което създава прекрасна вентилация и лекота. Подсилващите синтетични наслагвания добавят не само здравина, но и отлична подкрепа и опора за ходилата по време на спортни дейности или разходка. Изградената по-изрязана профилна конструкция позволява по-свободно да движите глезените и така се осигурява необходимата мобилност и повече комфорт. 

Допълнително моделът има и следните предимства:

- междинна подметка SuperCloud, която предоставя отлично омекотяване и по този начин намалява шока за ходилата;

- подметката AdiWear е изключително устойчива на износване и осигурява оптимален баланс, гъвкавост и сцепление.


За каква употреба са подходящи маратонките с марка Adidas

Тези великолепни спортни обувки са идеално решение за ежедневието и за тренировки. С тях винаги докато спортувате, тичате или се разхождате ще се наслаждавате на максимален комфорт и стабилност. Ние сме сигурни, че ще се очаровате не само от стилния им и ярък дизайн, но и от превъзходното им качество.