4.8 8
Брандове Adidas
Код на продукта: AH2478
Наличност: Неналичен
78.10лв. 116.40лв.

Възможни варианти

Количество:

Юношески сиви маратонки Adidas Fortarun X K 


Искате ли да вземете удобни маратонки, подходящи за училище, свободното време и спорт? Винаги избирате топ модели от Adidas, които се отличават с цветен и модерен дизайн? Предпочитате модел с по-ниска цена, но 100% оригинален?

Онлайн магазин Discount Mania предлага на Вашето внимание уникални обувки, произведени от една от най-известните спортни компания. Моделът има забележителен младежки облик и съчетава невероятен стил с удобство и лекота.

Горната част от текстил и синтетика има грижата да поддържа стъпалата като едновременно с това им предоставя подкрепа и гъвкавост. Приятната текстилна подплата добавя мекота и прави маратонките още по-удобни за ходене и тренировка. Подметката впечатлява с отличен релеф и подпомага за запазването на баланс и прави движенията по-стабилни и сигурни.

Защо да вземете Adidas Fortarun X K:

- великолепната им визия чудесно ще допълни всеки спортен начин на обличане;

- изработката им от престижни и олекотени материали способства за по-продължителна експлоатация;

- при нас са гарантирано маркови и автентични.


За каква употреба са предназначени

Adidas са се постарали да направят модела така, че да бъде изключително комфортен за свободното време и за тренировка. С него движенията са по-свободни, благодарение на по-ниската конструкция, предоставяща добра мобилност и лекота.