4.5 8
Брандове Adidas
Код на продукта: B42200
Наличност: В наличност
257.80лв. 389.40лв.

Количество:

Модерни мъжки маратонки Adidas Originals NMD_R1


Трябва ли да обновите колекцията си от спортни обувки с нов престижен и актуален модел? Търсите задължително марков продукт с топ качество и изгодна цена? 

Ние имаме прекрасно предложение към Вас, а именно Adidas Originals NMD_R1. Обувките са с уникален дизайн, който притежава не само отлична здравина, но и забележителен неподправен стил.

Горната част е конструирана така, че да бъде изключително удобна и перфектно да пасва на ходилата. Това осигурява, както допълнителна стабилност, така и превъзходно усещане дори и при по-продължително носене. Тези характеристики превръщат обувките в идеални за ходене, бягане, спорт и ежедневието.

Формованата междинна подметка EVA има чудесната функция да предоставя мекота точно в зоните където е най-необходимо, благодарение на което намалява шока в ходилата и им създава несравним комфорт през целия ден. Гъвкавата гумена подметка прави по-леко всяко движение, а по-ниският профил осигурява достатъчно мобилност за глезените.

Защо да си вземете този удивителен модел от серия Adidas Originals:

- материалите за изработка са много олекотени и дишащи;

- притежава разкошен облик, който винаги се комбинира перфектно със спортни или ежедневни дрехи;

- при нас не е имитация или реплика, а гарантирано оригинален.


За каква употреба са предназначени

Марковите маратонки Adidas от колекцията на Discount Mania са много подходящи за извършване на спортни дейности, като фитнес и бягане, както и за носене през свободното време.