4.5 15
Брандове Adidas
Код на продукта: AB6337
Наличност: В наличност
41.80лв. 96.80лв.

Възможни варианти

Количество:

Оранжева мъжка тениска Adidas Refresh Polo Tee


Обичате ли по-цветни и свежи дрехи за спорт? Често тренирате и искате да си вземете нова тениска, която да е лека и качествена? Винаги си избирате модели от популярни брандове и държите на оригинала?

Discount Mania Ви предлага прекрасен продукт на световноизвестната немска фирма Adidas. Тениската ще Ви впечатли със своите прекрасни характеристики и забележителен модерен дизайн.

Предимствата, които дрехата притежава са:

- наситен цвят, който да внесе атрактивен акцент в спортната Ви визия;

- стилна яка с копчета в горната част;

- материята е дишаща и олекотена, а на гърба е добавен мрежест панел, повишаващ вентилацията и така се помага тялото да остане сухо по време на тренировки.

Тъканите вложени в разработването на тениската са много приятни на допир с кожата и създават идеално удобство, независимо дали прекарвате време навън през лятото или спортувате във фитнеса.

Състав: полиестер.


За какво е подходяща Adidas Refresh Polo Tee

Впечатляващата маркова дреха е идеална на топлите сезони, за тичане или за спортни дейности. Нейните качества несъмнено ще допринесат за създаването на комфорт през деня или във фитнес залата. За това ако си търсите стилен оригинален модел Adidas на много изгодна цена, то нашето предложение със сигурност ще Ви хареса.