4.5 9
Брандове Adidas
Код на продукта: B27136
Наличност: Неналичен
181.20лв. 260.00лв.

Количество:

Мъжки кецове Adidas Superstar Foundation в бял цвят


Вие сте почитател на много модерните в момента бели кецове? Искате да си вземете качествен чифт актуални спортни обувки? Държите на немския бранд Adidas и не искате реплика или менте?

Ние Ви предлагаме точния продукт, а именно Adidas Superstar Foundation. Моделът Superstar дебютира през 1969 г. и изключително бързо набира своята популярност. Тази версия е вярна репродукция на ретро спортните обувки, като днес тя е подобрена с помощта на естествена кожа.

Класическата синтетична част, която е поставена над пръстите на горната страна, допринася не само за издръжливостта, но и за запазването на автентичния облик. Останалата част от лицевата зона е изцяло направена от гладка естествена кожа, набавяща мекота и комфорт. Вътрешността за повече удобство е подплатена с лек текстил.

Допълнителните качества на дизайна включват:

- серия Adidas Originals с лого на езика, вътрешността и при петата;

- нископрофилна конструкция, позволяваща безпроблемно и безпрепятствано придвижване;

- седем реда връзки, които можете да стягате колкото е необходимо, за постигането на идеално прилягане.

Трябва да посочим, че подметката Herringbone-pattern rubber е с изграден лек релеф, който поддържа висока стабилност по време на разходка.


Перфектен модел за ежедневието

Ако си търсите оригинални кецове на по-изгодна цена, то в Discount Mania ще откриете точно това. Маркови, качествени, здрави и по-достъпни продукти на най-познатите и известни брандове в света.