4.5 11
Брандове Adidas
Код на продукта: B27140
Наличност: В наличност
181.20лв. 259.40лв.

Количество:

Мъжки черни кецове Adidas Superstar Foundation 


Обичате ли да носите черни спортни обувки? Имате нужда да си вземете нов чифт маркови кецове? Предпочитате оригинални и доказани брандове, а не ментета и реплики?

Discount Mania предлага на вниманието Ви Adidas Superstar Foundation.

Обувките Adidas Superstar имат своя дебют през 1969 година и бързо се превръщат в хит. Този модел е тяхна репродукция, направена от естествени и изкуствени материали.

Изцяло горната страна е от естествена кожа. Високото качество и нейната здравина гарантират повече издръжливост и стабилност. Леката вътрешност е от текстил, за да се осигури максимално висок комфорт по време на употреба.

Стандартните три ивици, които са така характерни за немския бранд, са направени с контрастна бяла кожа. Логото на серия Originals е в красив златист цвят на езика и при петата.

Herringbone-pattern rubber подметка с релефни канали, която да спомогне за повече устойчивост. Изработена е от солидна гума.

Защо да вземете от нас този прекрасен модел:

- при нас винаги ще откриете само оригинални спортни продукти, при това на най-известните производители;

- по-ниска цена от Discount Mania.


Предназначение на кецовете от Адидас

Те са подходящи за носене през свободното време или ежедневието. Класическият им вид ги прави изключително популярни и те са предпочитан избор сред мъжете.