4.5 13
Брандове Adidas
Код на продукта: B37726
Наличност: В наличност
160.30лв. 246.40лв.

Възможни варианти

Количество:

Мъжки маратонки за спорт Adidas Swift Run


Искате ли докато спортувате или се разхождате да се чувствате удобно и приятно? Избирате си спортни обувки, които на 100% да отговарят на модерния Ви стил на обличане? Държите на продуктите от висококачествени материали?

На несравнима цена Discount Mania Ви предлага топ модел на популярния и прочут бранд Adidas. С него несъмнено ще си осигурите комфорт през целия ден, независимо дали спортувате или си почивате в свободното време.

Горната страна е разработена така, че перфектно да прилегне към стъпалата, за да предостави точно и правилно пасване. Изработката от мрежест и лек текстилен материал създава добра вентилация и доставя необходимата гъвкавост на движенията.

Трябва да отбележим, че маратонките разполагат още със следните предимства:

- олекотена междинна подметка EVA, която без съмнение ще предостави на ходилата важната мекота през целия ден;

- омекотяваща стелка OrthoLite® sockliner, която също така има и антимикробно действие;

- орелефена бяла подметка от гума, която впечатлява не само със здравината си, но и с гъвкавост и добро сцепление с терена.


За кого са Adidas Swift Run 

Спортните обувки Adidas са предназначени за мъжете, които държат на модерния спортен стил, както във фитнеса така и през свободното време и ежедневието. Без съмнение ще набавят всичко необходимо, за да може винаги да изглеждате и да се чувствате прекрасно.