Филтри
 • Мъж
 • Жена
 • Дете
 • Унисекс
 • Calvin Klein
 • Gant
 • Guess
 • Hugo Boss
 • Michael Kors
 • No Limits
 • Sparco
 • Timberland
 • Tommy Hilfiger

Часовникът – този вечен и неизлизащ от мода аксесоар. Това е продукт, на който всяка дама ще обърне внимание и няма да прибере в шкафа с непотребните вещи.

Ако се чудите какво да изберете за любимата жена, то с дамски часовници никога няма да сгрешите. През годините този аксесоар се е превърнал не толкова в необходимост, колкото в красиво бижу.

Това важи с пълна сила и за всички мъжки часовници. Ние сме уверени, че с правилния избор на подобен артикул всеки от вас би могъл да допринесе с огромна доза качество за цялостния си тоалет.

Едва ли има мъж на света, който все някога през живота си да не е смятал, че трябва да притежава конкретен модел ръчен аксесоар от този тип.

Ние в Discount mania сме изцяло погълнати от грижата към качествения външен вид и именно заради това сме подготвили голямо разнообразие от маркови мъжки продукти от този тип, които да допринесат за визуалния завършек на вашия тоалет, независимо дали ще спортувате или ще присъствате на официална работна среща.

Този популярен и познат на всички аксесоар няма как да излезе от мода. Винаги можете да го вземете за подарък за любим човек или за себе си.

Часовникът е едно от най-древните изобретения, който и до днес ни вършат чудесна работа. В днешно време можете да откриете огромно разнообразие и разновидности на този продукт.

Няколко съвета при покупката на дамски часовници

 • Обърнете внимание на детайлите и качеството. Често хубавите артикули са по-скъпи, но определено си заслужава да заплатите по-висока цена и да вземете първокласен продукт, който ще предизвика усмивка на своята бъдеща собственичка;
 • Един от най-отличителните елементи е циферблатът. Тук внимание трябва да се обърне на неговата големина и форма. Съветваме Ви, ако дамата има по-малка ръка съответно и циферблатът да е по-малък, и обратното. В противен случай рискувате аксесоарът да не изглежда добре, когато се постави. Съществува огромно разнообразие от всякакви форми – кръгли, квадратни с много ъгли, като сърце, цвете и т.н;
 • Каишката – и тук вариациите са разнообразни. Можете да откриете материали като кожа, метал, пластмаса и др. За нея е важно да съобразите стила на дамата, за която е предназначен. Най-вече трябва да обърнете внимание и на начина на обличане;
 • Цветът – той също е от изключителна важност. Ако изберете любимия цвят на жената, за която купувате, със сигурност няма да направите грешка.
 • Водоустойчив или неводоустойчив модел. Тук е необходимо да се съобразите с това дали бъдещата притежателка на аксесоара обича да плува или да спортува. Ако отговорът е да, тогава подберете водоустойчив.

Часовникът като бижу

В сравнение с мъжете, дамите определено са много по-суетни и винаги се стараят да изглеждат прекрасно и уникално. Поради богатата гама от аксесоари, жените често избират да носят дамски часовници за бижу. Това е така, защото с него няма как да се сгреши.

Разбира се трябва да бъде съобразен тоалета и повода. Например, не можете да сложите спортен модел от този аксесоар за официална вечеря или за офиса.

Ние от Discount Mania сме Ви подготвили очарователна селекция от маркови артикули, от които да избирате както за себе си, така и за подарък. Доказаното качество на марките, които предлагаме ще покрият изискванията и на най-взискателните представителки на нежния пол.

Продуктите от тази категория са разнообразни, много красиви и стилни, а нашата цел е да Ви предоставим възможно най-популярните, модерни и предпочитани модели.

Мъжки часовници - високото качество на изработка

В повечето случаи то се дължи на компанията, която е производител на дадения артикул. И сега това важи с пълна сила. Ние държим всеки наш клиент, който влага внимание и средства във външния си вид, да успее да се докосне до едни от най-добрите и популярни производители на ръчни аксесоари.

Макар и понякога брандът на дадена стока да не бъде стопроцентова гаранция за качество, то при този тип аксесоари оригиналността за автентичност е категорично важна и оказва влияние при употребата на продукта в годините напред.

А това е от огромно значение, тъй като едва ли има някой от вас, който разчита на новия си часовник само година. На практика тези аксесоари се равняват и на бижута и идеята е да бъдат част от колекция, на която да се радвате през целия си живот.

Визия и дизайн - определящи за часовниците

Визията им успява да комуникира правилно с цялостния дизайн на вашето облекло. Единственото, което се изисква от вас е да успеете да подберете точния модел за вас, който пасва идеално на тоалета ви и вижданията за модерно и съвременно излъчване. А ние сме се погрижили да ви улесним максимално в селекцията на правилния за съответния случай.

Дизайнът на всеки един от продуктите, които намирате в тази категория, е дело на умели майстори, подписали се под свои творби на световноизвестни брандове, като Cerruti, Gant, Kenzo, Swiss Military, Timberland и много други.

Ето защо, ако държите на качеството и визията, дължащи се на марката на този артикул, при нас ще откриете именно това, което търсите.

Няколко съвета, които ще ви помогнат при покупката на часовници

 • Опознайте добре стила на човека, за когото ще бъде предназначен. Съобразете се с това какво харесва бъдещият притежател. Ако предпочита по-големи и масивни модели, изберете такъв. Ако пък предпочита по-семплите, но ефектни заложете на по-изчистен дизайн;
 • Съобразете се с това дали артикула е водоустойчив или не. Безспорно по-добър избор би бил водоустойчивият, тъй като няма да се налага непрекъснатото му сваляне;
 • Производителят също е важен детайл при избора. Това е така, защото когато купувате Вие ще искате да вземете възможно най-доброто качество, а добрите марки предлагат точно това;
 • Не купувайте винаги най-евтиното, защото рискувате качествата на артикула да не отговори на изискванията.

В тази категория сме подбрали модели, които са подходящи, както за дамите, така и за господата. Селектирали сме също така множество дизайни, който ще покрият всичките Ви предпочитания.

Нашата богата палитра от часовници ще очарова дори най-изискания вкус. Подготвили сме за Вас едни от най-модерните и следващи модните тенденции аксесоари.

Доверявайки се на доказаните брандове ще получите оригинален продукт на по-достъпна цена, който предизвиква възхищение със своя облик и здравина.

Какви материали се използват при изработката

Широкообхватни са и материалите, от които са произведени. Тук вариациите са от кожа, метал, пластмаса и др. В допълнение трябва да отбележим, че добрата изработка зависи и от устойчивостта на използваните материали. Именно за това се стремим да Ви предложим отлично съотношение между цена и качество.

Не само дамите, но и мъжете обръщат голямо внимание на външният си вид. За това изборът на подходящ аксесоар е изключително важен и за двата пола.

Разбира се можете да гласувате доверие на класически модел, който винаги е актуален или да се сдобиете с атрактивен и привличащ погледите артикул. Ние от Discount Mania сме се постарали да осигурим часовници, които да отговарят на всеки стил и визия.

Защо часовникът е толкова популярен

Отговорът е лесен, защото няма вариант, в който да излезе от мода. Години наред производителите се стараят да добавят нови и нови елементи, да създават още по-привлекателни и запомнящи се дизайни.

Независимо дали искате да си вземете аксесоар за ежедневието, за офиса или работна среща, то Вие със сигурност ще се представите добре, ако заложите на такъв модел, който е най-подходящ за случая.

Показани 1 от 24 | 406 (17 Страници)
Оценете тази категория:
3.8 11