Филтри
 • Мъж
 • Жена
 • Дете
 • Унисекс
 • Balmain
 • Calvin Klein
 • Carrera
 • Diesel
 • Dsquared2
 • Ermenegildo Zegna
 • Guess
 • Lacoste
 • Lanvin
 • Made in Italia
 • Ocean Sunglasses
 • Polaroid
 • Ray-Ban
 • Sparco
 • Vespa

Да погледнеш света през розови очила, да гледаш на всичко през нова призма. Това не са случайно измислени изрази, плод на поп културата на нашето съвремие.

Да виждаш света около себе си, особено със защитено око е едно от най-важните неща, които можете да направите. Ако говорим буквално, можем да намесим и защитата на зрението ви, а тя зависи от това какво използвате, когато сте навън и ярките лъчи на слънцето ви огряват.

Мъжките слънчеви очила са едни от най-важните аксесоари за представителите на силния пол. Освен, че осигуряват защита на очите, те също така са модерен аксесоар, допълващ цялостната визия.

Изборът на модел, който да отговаря на нуждите, стила и формата на лицето би могъл да се окаже изключително труден. Затова и сме подготвили цяла една категория от артикули, които вярваме, че ще успеят да задоволят вкусовете и предпочитанията дори на най-взискателните мъже.

Разгледайте внимателно разнообразието от аксесоари и едва след това можете да прибавите в кошницата онези от тях, които смятате, че най-много отговарят на собствения ви стил.

Правило ли Ви е впечатление колко са очарователни децата със слънчеви очила? Те обаче притежават далеч по-важна функция от това да разнообразят визията.

А именно предпазват от увреждане на очите и кожата около тях, които са далеч по-чувствителни от тези на голям човек. Какво трябва да знаем за детски слънчеви очила.

Днес познаваме много и разнообразни видове и форми на очила с UV защита. Красивите и ярки цветове на рамките обикновено са по-предпочитани от малчугани. И все пак ако се чудите как да изберете правилен модел, ние ще ви помогнем с избора.

Едни от най-важните аксесоари са именно дамски слънчеви очила

Те могат да комуникират не само с вашето виждане и разбиране за модни тенденции, но и с това какви дрехи носите. Но както вече споменахме този аксесоар не е просто обикновен артикул, който избирате между другото и далеч не са без значение неговият вид, както и функции.

Ние от Discount Mania вярваме във всичко това и се стараем да предлагаме на вас, нашите клиенти, всички онези модели, които са не само в крак с модните тенденции, но и в същото време предлагат качествена защита на окото, a именно това са дамски слънчеви очила.

Всеки от вас вероятно е наясно с важността от добро зрение, когато например шофира автомобила си. В такъв момент трябва да бъдете не само в добра кондиция и отпочинали, но и да предвидите яркото слънце, което би могло да наруши спокойствието ви и качественото и безопасно управление на колата в града или на по-дълъг път.

Ето защо всеки модел, който откривате при нас е снабден с достатъчно добри стъкла, които да предотвратят естествената светлина да попречи на нормалното гледане.

Заедно с това вие се сдобивате и с артикул, който защитава окото от привидно безобидните ултравиолетови лъчи на слънцето. Те са особено опасни и вредни за зрението ви, особено когато е настъпил летният сезон и те са още по-ярки и вредни.

Това е и причината, заради която тук предлагаме уникално голям избор от дамски слънчеви очила, които не само да бъдат в крак с модата.

Те също предотвратяват нежеланите отблясъци и правят всяка една дейност, която извършвате навън много по-приятна и безопасна за здравето ви. По този начин вие придавате и един финален завършек на цялостния си тоалет, който ви е нужен.

Няколко съвета от Discount Mania за детски слънчеви очила

 • Качествените артикули имат за цел да предпазят не само очите, но и кожата около тях, за това без притеснение избирайте такива, които ще покрият възможно най-голям периметър;
 • Избирайте продукти с висок процент на предпазване от слънчеви лъчи;
 • Всички знаем, че децата обичат да играят, да скачат и да тичат. За това подбирайте артикули, които да пасват идеално на лицето, за да се избегне изплъзването им. Ако дори е необходимо, могат да се добавят връзки, с които да се възпрепятства изхлъзването;
 • Важна е разбира се и здравината, за това се доверете на високо качество.

Когато става въпрос за детски слънчеви очила модните тенденции остават на заден план. Най-важното е да се предпазят красивите детски очи. За протекция от слънцето през лятото те не са просто аксесоар, напротив дори са необходимост.

Едно от основните свойства, които притежават са да попречат на ултравиолетовите лъчи да достигнат до очите, като така осигуряват надеждна защита.

А когато говорим за качество, цената не е от значение. Хубавите продукти от този тип в повечето случай не са евтини, но за сметка на това изпълняват изключително важна функция.

Ние от Discount Mania се стремим да предлагаме на клиентите си добре познати марки, които произвеждат слънчеви очила и за малчуганите. За това сме Ви подготвили богата селекция от модели, който се различават по форма, цветове и дизайн.

А сега си представете колко забавно би било да предоставите на хлапето възможност да Ви помогне в избора, така ще бъдете сигурни, че след това ще ги носи с удоволствие и усмивка.

Разбира се, когато става въпрос за деца е трудно те да останат с този аксесоар пред очите си за дълго време, но все пак се постарайте, когато сте на вън да осигурите най-доброто предпазване.

Как да изберем подходящите мъжки слънчеви очила

Съществуват няколко особено важни съвета и стъпки, по които да се ръководите, когато извършвате покупка на мъжки слънчеви очила.

Първото и най-важно е да определите собствената форма на лицето си. Не забравяйте, че различните слънчеви модели подхождат на различните форми лица.

Разбира се, трябва също така моделът, който смятате, че е създаден за вас, според формата му, да ви допада и на външен вид.

Определянето размера на самите рамки също е от ключова важност. Със сигурност сте ставали свидетели на красив модел, чиито рамки са твърде големи или малки за дадения човек.

По този начин е невъзможно да се постигне онзи баланс, който търсите и резултатът, по всичко личи, не успява да задоволи очакванията ви.

След като сте решили размера на рамките какъв да бъде, то следва да преминете към избора на цвят. Днес на пазара се предлагат наистина множество модели мъжки слънчеви очила, отличаващи се един от друг, спрямо дизайн, размери, цветове, марка, защити и други.

Когато избирате цвета, вземете под внимание, че той определя различния контраст на очилата. Избирайки, ръководете се от предназначението им.

Останалите характеристики са свързани с технологиите и UV защитите. Тази материя безспорно е сравнително по-сложна и на клиентите им представлява трудност сами да решат от какъв модел се нуждаят о какви характеристики да има той.

Затова ние от Discount Mania съветваме потребителите да се свържат с обслужващия ни персонал и към него да отправят своите запитвания.

Ние ви осигуряваме маркови и първокласни модели, които ще подчертаят цялостната ви визия и ще предпазят пълноценно вашето зрение.

Стилът това е едно от малкото неща, които можете да подобрявате с времето и да се учите от най-добрите. Понякога той е въпрос на поведение, понякога се влияе от умението ви да избирате облеклото и аксесоарите си сами.

В този ред на мисли слънчевите очила са едни от основните части на цялостния ви външен вид. Не става въпрос единствено за мода. Нито говорим предимно за желанието да изглеждате като любимата си филмова звезда или изпълнител. Става въпрос и за качество на продуктите, за които все пак давате парите си.

Слънчеви очила - незаменим аксесоар за всеки

Всеки наш артикул от тази конкретна категория разполага с няколко неща, които са изначално важни и дизайнът е едно от тях. Без него този аксесоар не би могъл да бъде достатъчно изискан и модерен, за да се впише в модните тенденции.

Респективно и вие едва ли бихте имали желанието да си го закупите в такъв случай. Ето защо външният вид на продуктите от този тип е от съществено значение за нас и именно за това сме позволили на вас, нашите клиенти, да избирате сред възможно най-приятните модели.

Ние в Discount mania сме напълно наясно и с трудностите при намирането на точния за вас модел, особено когато се колебаете между един или друг аксесоар.

По тази и ред други причини ние създадохме категорията слънчеви очила. Защо ли? Защото сме наясно колко трудно понякога избирате между един и друг екземпляр и защото не е нужно всичко да бъде разделяно на квалификации за мъже и жени. Защото има неща, които могат да бъдат полезни и да изглеждат еднакво добре и за двата пола.

Здравина и качество на нашите продукти

Издръжливостта на един предмет е основополагаща, когато става дума за дълготрайна употреба. А именно от това зависи разликата между това да сменяте своя чифт слънчеви очила всеки сезон и от това да им се радвате всяко лято, когато сте на почивка край морето или просто на следобедна разходка в парка.

Продуктите от тази категория разполагат именно с това – здравина на материалите на изработка, която кореспондира директно с вашите изисквания, като потребители на конкретната стока.

Освен всички тези предимства този тип продукти умеят да се вписват не само в тенденции, но са и абсолютно комуникативни с останалата част от гардероба ви.

Това е много важен критерий, тъй като дрехите и всички останали аксесоари трябва да бъдат в перфектен тон и да не пречат с визията си един на друг.

Показани 1 от 24 | 1357 (57 Страници)
Оценете тази категория:
4.1 11