Показани 1 от 24 | 122 (6 Страници)

Това е една от най-обичаните и търсени марки по цял свят. Брандът е безкомпромисно добро съчетание между женствеността на бразилския чар, елегантността на италианския стил и модерността на шведския дизайн, съчетани в едно име и една марка Ana Lublin. Онези от вас, които до настоящия момент не са се сблъсквали лице в лице с произведенията на изкуството, носещи гордо тази марка, са пропуснали много, що се отнася до стил и фантастична визия.

Ana Lublin – какво трябва да знаем за този бранд

Създателят на марката е Ана Люблин. Дизайнерката е със смесен произход – бразилски и шведски. Тя прекарва значителна част от живота си в Швейцария – това е мястото, където всъщност израства близо до своето семейство. По-късно се мести в Торино, където завършва своя проект. Към днешна дата една от най-известните дизайнерки в цял свят е жител на Торино.

Няма как да отречем факта, че обувките, които са с марка Ana Lublin, биват продавани в над 60 страни, разпръснати по всички континенти. Те безспорно се превръщат в синоним на качество и стил и достойно заемат мястото си в гардероба на всяка себеуважаваща се дама, която държи на това винаги да изглежда безупречно в очите на останалите.

Всеки един модел, който бива предлаган на пазара, прозира още елегантност, примесена с нотка ексцентричност, които успяват да иронизират класическия вкус. Още щом краката ви усетят неустоимия чар на обувката, гарантирано ще се влюбите в тях и няма да пожелаете да се разделяте дълго време. Моделите са не просто брилянтни на пръв поглед, но и също толкова удобни и безкомпромисно качествени. Това, на свой ред, означава, че спокойно можете да инвестирате парите си в тях, тъй като покупката ще се окаже напълно оправдана след време.

Интересни факти от живота на създателя на марката

Благодарение на обувките, които създава бразилската дизайнерка, вие съвсем спокойно можете да се откроите от тълпата и да превърнете себе си в личност, на чиито вкус хората да се възхищават. Стиловете, към които принадлежат бижутата за крака, са елегантни и се характеризират съвсем спокойно с романтично докосване.

Ана Люблин е родена на 21 юни 1981 г. в Сао Пауло, Бразилия. Тя е един от най-добрите дизайнери на обувки и модни аксесоари по цял свят. Майка й е бразилка, а баща й швед. Тя е родена, както споменахме и по-горе, в Швеция, където прекарва тийнейджърските си години (до 12-годишна възраст).

През 2001 г. Ана Люблин се премества в Торино, Италия, където завършва обучението си по Индустриален дизайн и открива любовта си към модата. Корените й са допринесли за това дизайнът на всяка обувка да бъде толкова женствен и неустоим.

Обувките и чантите на Ana Lublin се продават по целия свят и са създадени да завладяват нова територия всеки ден.