Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)

Annarita N е една от най-известните марки за жени в световен мащаб. Истината е, че онези от вас, които до този момент не са се сблъсквали лице в лице с произведенията на изкуството, дело на тази несравнима дизайнерка, са пропуснали твърде много в живота си. Всеки един шедьовър, принадлежащ към бранда, е насочен изцяло към дамите с вкус и стил. Малко са хората, които да не оценят класата на дизайнерските облекла с марка Annarita N.

Annarita N – история на бранда

Основателят на тази марка е една от най-успелите бизнес дами в света, наричана Анна Рита Новиело. Погледът на известната дизайнерка е винаги фокусиран върху бъдещето и нейната работа е олицетворение на това, че новото и модерното могат да бъдат препратка и към онези неумиращи красоти в модата.

Още от самото начало колекциите на Annarita N са създадени и разпространявани от Borg S.p.A. Една от основните цели на марката е да подчертае женската красота, както и да създава изискани дрехи с добре завършени детайли, които често са ръчно изработени. За постигането на крайните си резултати дизайнерката черпи идеите си от света на киното и изкуството. Tя успява да създаде тоалети, изцяло предназначени за изтънчената и съблазнителна жена.

Марката е перфектно представена от талантливите фотографи, като Паоло Замбалди, Робърт Ясо, Микеланджело ди Батиста и Карина Тайра. Жената Annarita N е универсална жена, модерна, но винаги с класа, жена, която се опитва да избяга от баналността, за да се изразява с уникални и висококачествени дрехи.

За да постигне всичко това, Анна Рита Новиело е инвестирала огромни средства, които са й помогнали да създаде неповторим екип от компетентни и ентусиазирани професионалисти, съдействащи безотказно за това днес на пазара тази марка да бъде една от най-търсените и най-желаните.

Пътят нагоре към успеха

През далечната 1995 година Borg Spa започва да произвежда и разпространява колекциите на Anna Rita N. Популярността на този бранд непрекъснато расте, благодарение на безкомпромисната отдаденост на Анна Рита Новиело. Ултрамодерният щаб на Borg Spas отразява успехите й.

Днес тази марка е прославена по цял свят и обхваща всички континенти. Тя не престава да залива пазара с все повече нови и вдъхновяващи модели, които със сигурност привличат вниманието на представителите и от двата пола. Трудно ще ви бъде да подминете колекциите на Annarita N, тъй като те са олицетворение на стила, изтънчеността и женствеността.

Ако до този момент не сте отделяли част от времето си, което да посветите в разглеждане на най-новите модни предложения на бранда, ви съветваме да го направите още сега!