Показани 1 от 20 | 20 (1 Страници)

На много от вас може и да не им се вярва, но тази марка е жива икона в света на модата. Ако до този момент не сте се сблъсквали лице в лице с продуктите на този бранд, сега е моментът да обмислите идеята за скорошна инвестиция в наистина топли и оригинални обувки, с които да се чувствате изключително комфортно през студените дни от годината.

Няма абсолютно никакво значение дали климатът на мястото, което обитавате, е топъл, студен или умерен, тъй като моделите предлагани от световноизвестната компания заслужават да бъдат част от гардероба ви, поради няколко основни причини. Те са качествени, стилни, модерни, функционални, удобни и ще ви накарат да се влюбите в тях още от пръв поглед.

Какво не знаете за бранда Antarctica

Това е една от най-известните канадски фирми и нейното име е успяло да се прослави по цял свят. Тя се занимава предимно с производството на вълна и обувки и залага изключително много на тяхното качество. Всъщност, истината е, че качеството заляга в епицентъра на политиката на канадската компания, която отваря врати през далечната 1988 година.

Още в самото начало производството на продуктите, носещи името Antarctica, е било осъществено на територията на Канада и това е продължило чак до 2002 година, когато в един момент нещата драстично се променят и компанията се разпростира до различни точки на света, в това число влизат Китай, Малайзия, Тайван и Турция.

Марката успява да се докаже за отрицателен период от време и да бележи значителен успех в износа на качествени обувки, предназначени за представителите и от двата пола. Тя бързо трупа на своя страна милиони почитатели, които са готови на секундата да инвестират в нов чифт, тъй като вярват безрезервно, че канадският бранд няма да ги предаде.

С какво марката се отличава от останалите на пазара

Няколко са основните неща, които отличават канадската компания от множеството други фирми днес на пазара. На първо място е това, че малко брандове са способни да осигурят на потребителите наистина топли, а не просто добре изглеждащи обувки. Вълната, която е неизменна част от производството на моделите, подсигурява онази топлина и комфорт, от които краката ви се нуждаят през зимата.

Разбира се, това съвсем не е всичко, което ви предлага марката. Тя непрестанно представя нови и нови колекции, като по този начин привлича на своя страна още повече последователи. Сигурни сме, че щом веднъж се сблъскате отблизо с моделите Antarctica, то няма да искате да се разделите с тях след това.