Показани 1 от 24 | 101 (5 Страници)

Всеизвестният Джорджо Армани е създателят на Armani Jeans. Това е една от неговите модни линии, които успяват да добият широка популярност сред мъже, жени и деца на всяка една възраст. Излишно е да споменаваме, че този бранд е бил популярен в редица страни, намиращи се на всички континенти. Те са се откроявали с изключително високо качество и прецизна изработка, което нямало как да остане незабелязано от ценителите на модата.

Всяко едно творение, принадлежащо именно към тази линия, е било в готовност да придаде на цялостната ви същност и визия, перфектната завършеност. Кройките на облеклата пасвали по перфектен начин на силуетите на своите притежатели и са подчертавали красивите им извивки по невероятен начин. Това са само една малка част от причините марката да бъде обичана толкова силно и толкова голям брой потребители.

Какво не знаем за марката Armani Jeans

Armani Jeans се продава предимно в универсални магазини, въпреки че в света има 15 самостоятелни магазини, в допълнение към Armani Jeans Cafe в Милано. Някои артикули на линията се продават в магазините на Emporio Armani. Разбира се в магазините на Armani Jeans пък ще откриете и такива предложения, носещи марката Emporio Armani, които най-често можете да видите на азиатския пазар.

От гледна точка на дизайна, чантите, дрехите от тази линия не са в никакъв случай олицетворение на изчистената и семпла визия и се окрояват значително от почерка на техния творец. Цветовете, използвани за Armani Jeans, са по-разнообразни от тези, с които се характеризират най-вече останалите линии или Armani Exchange, които имат монохроматични цветови схеми. Линията престава да съществува през 2018 – та година.

Интересни факти от живота на дизайнера Джорджо Армани

Тази личност е била възприемана като най-известния италиански дизайнер за всички времена. Той несъмнено успява да се превърне в един от най-богатите и влиятелни хора на територията на Италия. Джорджо се ражда през далечната 1934 година в един от най-топлите дни през годината в Пиаченца, Италия.

През 1970 година се захваща със създаването на модели, които можело да бъдат открити в няколко модни къщи в страната. Четири години по-късно почитателите на творчеството му са имали възможността да се докоснат отблизо с произведенията на изкуството, които въображението и сръчността му са раждали. Именно тогава той представя първата си колекция, която без съмнение жъне нечуван до него момент успех. Само през 1975 година славата го застига и до настоящия момент тя върви рамо до рамо с него.

Днес Джорджо Армани е сред водещите модни дизайнери, които откровено казано, диктуват модата по цял свят!