4.4 14
Брандове Asics
Код на продукта: 3163A001-001
Наличност: В наличност
101.00лв. 161.80лв.

Възможни варианти

Количество:

Унисекс спортна раница Asics Commuter Bag 


Търсите ли си качествена спортна чанта, на която можете да разчитате за ежедневието и за тренировка? Имате нужда от достатъчно голям модел, който да побира всичките Ви принадлежности? Обичате да си купувате маркови продукти с високо качество, но и по-добра цена?

Asics Commuter Bag е модел от колекцията на Discount Mania, който ще Ви очарова с множеството предимства и забележителни характеристики, които притежава. Вашата екипировка и важните вещи ще бъдат винаги на сигурно и сухо място, защото е изработен от 100% водоустойчива полиестерна тъкан, за да ходите на фитнес без притеснение, дори и в дъждовни дни. 

Водоотблъскващата тъкан е се допълва и от циповете, които също така пречат от навлизане на влага във вътрешността. Разработката е с  достатъчно отделения за съхранение и опция за носене, както на раменете, така и в ръка.

Чудесните преимущества на продукта от фирмата Asics включват още:

- идеално подплатени презрамки с регулиране на дължината, за да Ви паснат перфектно и удобно;

- странични отделения, подходящи за малки предмети и бутилки;

- голям основен джоб, който несъмнено ще побере всичките предмети, които трябва да вземете със себе си за тренировка или в ежедневието.

Размер: 47 см. x 34 см. x 15 см.

Състав: полиестер.


За кого е подходяща Asics Commuter Bag 

Марковата раница от Asics е подходяща за хората, обичащи да спортуват често и имат нужда от надеждна чанта с достатъчно пространство, в която винаги могат да прибират на сигурно и защитено място своята екипировка и принадлежности за спорт. Подари очарователния и многофункционален дизайн можете да разчитате на нея и в ежедневието си или за пътуване.