4.5 17
Брандове Asics
Код на продукта: B404N-4130
Наличност: В наличност
108.00лв. 247.00лв.

Количество:

Мъжки спортни обувки за волейбол Asics

Asics Gel-Beyond 4 са създадени за играчи, които търсят лекота, динамика и добро сцепление

Вие тренирате волейбол на любителско или по-професионално ниво? Трябват Ви маратонки, който да издържат на интензивна употреба?

Този модел на Аксикс притежава редица качества, които ще помогнат играта да бъде по-добра и ще способстват за по-високи резултати. Използваните технологии са:

- Asics GEL System омекотяваща технология, която поема натоварването, за да понижи шока за крака;

- SpEVA Cushioning - подобрява възвръщането на енергия, като същевременно предлага повече мекота;

- Personal Heel Fit - създава персонализирана форма за петата на атлета. По този начин се постига по-добра стабилност и подкрепа.

За да бъде подметката по лека и здрава са вложени технологии - AHAR и Trusstic System. Докато първата подсилва и осигурява повече издръжливост, втората намалява теглото и поддържа структурата на подметката.

В горната си част маратонките разполагат с наслагвания от синтетика и мрежест текстил. Чрез текстилната материя се поддържа добра вентилация, докато наслагванията стабилизират и дават повече защита.

За кого е Asics Gel-Beyond 4 

Основното предназначение на модела е за волейболна игра. Той осигурява на спортиста нужните качества, за да бъде всяко движение по-леко и омекотено. Също така, можете да ги носите и през ежедневието.

Discount Mania Ви предлага винаги оригинални спортни стоки на най-добрата цена.