4.4 20
Брандове Asics
Код на продукта: 1011A019-002
Наличност: В наличност
494.00лв.

Количество:

Висококачествени черни мъжки спортни обувки Asics Gel-Kayano 25


Искате ли здрави и изключително устойчиви спортни обувки, които да издържат на Вашето динамично темпо? Търсите си модел от Asics, който е разработен с редица иновации и предимства? 

Asics Gel-Kayano 25 е уникален продукт от гамата на световноизвестния японски производител, който не само ще покрие всички Ваши изисквания, но дори и ще Ви впечатли в превъзходния си дизайн и несравнимото удобство, което осигурява.

Технологиите, които са използвани в междинната подметка са:

FluidRide® midsole намалява теглото, осигурява много добра издръжливост и същевременно идеално омекотява;

- Rearfoot And Forefoot Gel® Technology Cushioning System редуцира напрежението и натоварването в ходилата и предоставя дълготраен комфорт при тренировка или за ежедневието;

- Flytefoam® Lyte Technology олекотен материал в междинната подметка, който осигурява непрекъсната и много приятна мекота;

- Guidance Line® Midsole Technology представлява специален гъвкав канал по цялата дължина на обувките, който подобрява и подпомага естествената походка.

Горната страна FluidFit® upper technology приляга чудесно на ходилата, защото материята притежава отлична еластичност и предоставя гъвкавост на всяко движение. Мрежестият текстил създава и добра вентилация, докато синтетиката през средната част, както и Heel Clutching System™ Technology стабилизират и дават опора.  DuoMax® system предоставя забележителна издръжливост и подкрепа за ходилата.

AHAR® Plus Outsole подметка, която е много устойчива на абразия и е подсилена в най-критичните зони, където често се забелязва захабяване. Така се осигурява не само прекрасна здравина и много добро сцепление с терена.


За какво са подходящи Asics Gel-Kayano 25 

Тези наистина удивителни спортни обувки са произведени специално за спорт, тренировки, тичане и свободното време. С тях винаги ще можете с лекота да изпълнявате всяко упражнение и  напълно ще се концентрирате върху постигането на резултатите, които желаете.

Ако държите да си вземете качествени и 100% оригинални спортни обувки, то този модел Asics е превъзходен избор, а сега в Discount Mania е и на намалена цена.