4.5 11
Брандове Asics lifestyle
Код на продукта: 1191A007-001
Наличност: В наличност
153.30лв. 253.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Оригинални мъжки черни маратонки Asics Gel-Lyte Hikari


Искате ли вече да си вземете маркови спортни обувки на по-достъпна цена? Обичате да се чувствате комфортно в ежедневието си? За Вас е важно маратонките да бъдат качествени и леки?

Онлайн магазин Discount Mania предлага на вниманието Ви изчистен и стилен модел от Asics lifestyle, с който несъмнено ще се чувствате прекрасно в свободното си време.

За добра дишаемост и вентилация лицевата страна, както и вътрешността, са изработени от мрежест приятен текстилен материал. В горната част са добавени и стабилни наслагвания от синтетика, които да направят по-устойчива структурата и да осигурят опора за ходилата. 

Към чудесните предимства на обувките трябва да отбележим следните характеристики:

- впечатляваща междинна подметка с Gel Cushioning System, която разкошно омекотява под стъпалата, за да спомогне в намаляването на шока и сътресението;

- ниска конструкция предоставяща достатъчно свобода на глезените и така повишава мобилността в тази област;

- подметката има хубава гъвкавост и подобрява сцеплението с настилката.


За кого са Asics Gel-Lyte Hikari 

Модерните маратонки от Asics lifestyle са идеални за всеки, който държи на съвременния си спортен облик и предпочита да го поддържа неподправен и неповторим. Те със сигурност възхитително ще се впишат към спортния Ви стил на обличане и ще ги комбинирате с облеклото си с лекота.