4.4 9
Брандове Asics lifestyle
Код на продукта: 1194A004-500
Наличност: В наличност
153.30лв. 253.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Удобни юношески маратонки Asics Gel-Lyte V Sanze GS


Искате нови и различни спортни обувки за тренировка и ежедневието? Държите на марковите модели, известни с качеството и здравината си? Предпочитате да се доверите на оригинален продукт на бранд като Asics lifestyle, пред имитация или реплика?

Discount Mania предлага на вниманието Ви едни много стилни, атрактивни и младежки маратонки от популярната спортна компания. Те са разработени в уникален и неподправен дизайн, осигуряващ при всяка стъпка комфорт и мекота.

Гъвкавост и стабилност се набавят благодарение на направата на горната част от здрави и устойчиви материали. Леките текстилни панели подпомагат дишаемостта и така създават приятна вентилация за стъпалата. 

Сред забележителните преимущества на модела от Asics lifestyle са още следните характеристики:

- GEL междинна подметка с отлична мекота, предоставяща допълнително стабилност, чрез понижаване и абсорбиране на сътресението в ходилата;

- превъзходно изградената структура дава максимална опора и подкрепа, докато по-ниската конструкция се грижи да не бъде ограничена хубавата мобилност за глезените;

- гумената подметка впечатлява с издръжливост на захабяване и износване.


Какво е подходящото предназначение на Asics Gel-Lyte V Sanze GS 

Маратонките са прекрасни за свободното време, както и за по-леките спортни дейности. Ние сме сигурни, че ще бъдете впечатлени не само от по-ниската им и достъпна цена, но и от великолепната изработка, създаваща по-дълъг експлоатационен живот.