4.5 17
Брандове Asics lifestyle
Код на продукта: 1192A002-001
Наличност: В наличност
153.30лв. 253.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Дамски ежедневни маратонки Asics Gel-Movimentum 


Държите ли за свободното си време да имате комфортни обувки, на които винаги можете да разчитате? Избирате стилни и качествени модели, издържащи на честа интензивна употреба? Искате класически изчистени маратонки?

Забележителен продукт Ви предлагаме от магазин Discount Mania на много изгодна цена. Произведен е от японската известна компания Asics lifestyle и се характеризира с прекрасна здравина, красив дизайн и идеален спортен облик.

Разкошна издръжливост на захабяване осигурява престижната естествена кожа, от която изцяло е изработена горната страна. Тя е гъвкава и олекотена, за да може да направи движенията не само по-сигурни, но и да им осигури достатъчно добра мобилност. За вътрешната подплата е избран омекотяващ текстил, благодарение на който удобството през деня е гарантирано.

Също така обувките имат още следните предимства:

- приятна GEL технология в междинната подметка, която чрез перфектната си мекота намалява шока в стъпалата;

- гумена подметка с лек релеф за по-хубав контакт с настилката.


За кого са Asics Gel-Movimentum  

Очарователният модел на Asics lifestyle е несъмнено добър избор за дамите, обичащи да поддържат визията си спортна и модерна. Възхитителната разработка ще осигури не само комфорт, но и чудесна подкрепа за краката, което е изключително важно, ако прекарвате дълга част от ежедневието си в движение.