4.3 12
Брандове Asics lifestyle
Код на продукта: 1192A002-100
Наличност: В наличност
153.30лв. 253.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Дамски бели маратонки за ежедневието Asics Gel-Movimentum  


Искате ли нов качествен чифт спортни обувки за свободното Ви време? Обичате да се придържате към по-спортен стил на обличане? Винаги си взимате оригинални продукти, а не имитации?

Asics Gel-Movimentum е уникален всекидневен модел, който можете без проблем да съчетаете с почти всеки аутфит. Изработени са от една от най-известните компании и са направени така, че да бъдат максимално комфортни за ходилата.

Характерно за обувките е, че са направени от здрава естествена кожа за горната част и мек приятен текстил за вътрешността. Комбинацията от материалите създава перфектен баланс между лекота и стабилност. 

Към допълнителните качества на модела Asics lifestyle се включват още:

- междинна подметка с GEL технология, предоставяща перфектна плътност и мекота, благодарение на които се намалява сътресението за стъпалата;

- издръжлива орелефена гумена подметка с хубава гъвкавост и подходящо сцепление с пътя.


Каква е подходящата употреба на този модел

Трябва да отбележим, че маратонките от Asics lifestyle са с първокласна разработка, чрез която се създава идеална устойчивост на захабяване. Предимствата им ги правят изключително удобни и за това са прекрасен избор за свободното време. Ако държите на оригинален марков модел на по-добра цена, то ние от Discount Mania сме повече от сигурни, че ще бъдете очаровани от великолепните бели спортни обувки.