4.5 14
Брандове Asics
Код на продукта: B706Y-0693
Наличност: Неналичен
135.00лв.

Количество:

Мъжки маратонки за волейбол Asics Gel-Rocket 8


Обичате ли да тренирате волейбол? Този спорт е сред Вашите любими? Винаги се подготвяте за тренировка с качествени и доказано оригинални обувки?

Discount Mania Ви предлага топ модел, с който винаги ще се чувствате комфортно и сигурно на игрището. Маратонките са в прекрасен и открояващ се дизайн, който без съмнение ще привлече погледите и ще създаде забележителен контрастен акцент във Вашето облекло.

Обувките от Asics са проектирани така, че винаги да осигуряват необходимото удобство, съчетано с отлично сцепление и стабилност. Мрежестите текстилни панели доставят приятна вентилация и по-хубава гъвкавост, докато добавените наслагвания от синтетика имат характеристиката да набавят повече подкрепа и опора.

Този чудесен модел има още следните отличителни преимущества:

- Removable sockliner вътрешна стелка, която без проблем се отстранява ако за Вас е нужно да поставите друга, която има медицински или ортопедични функции;

- Trusstic система, която помага да се избегне усукването на крака и същевременно намалява теглото на подметката;

- Forefoot Gel технология в междинната подметка, предоставяща точно омекотяване там където е най-важно, за да се понижи сътресението при отскачане и интензивни движения.

Подходящо изграденият грайфер на подметка способства за по-добър контакт с настилката в залата и така прави значително по-добро сцеплението. Благодарение на това от Asics са се погрижили за намаляване на подхлъзванията и неприятните инциденти.


За кого са Asics Gel-Rocket 8 

Уникалните спортни обувки са за любителите на волейболната игра, които се стараят често да тренират и трябва да си вземат качествени маратонки, поддържащи и стабилизиращи ходилата. Сега от нашия онлайн магазин можете да се възползвате от неустоимото ни предложение и да си закупите оригиналния модел на топ цена.