4.6 16
Брандове Asics
Код на продукта: B706Y-100
Наличност: В наличност
111.50лв. 175.50лв.

Количество:

Здрави мъжки волейболни маратонки Asics Gel-Rocket 8 


Търсите ли си издръжливи спортни обувки, с които да тренирате любимата си игра? Винаги си взимате сигурни и качествени модели от Asics? Предпочитате да се доверите на оригиналните продукти на известната компания, пред репликите и ментетата?

На невероятна цена Discount Mania предлага на Вашето внимание чудесен продукт от нашата колекция, за който сме убедени, че няма как да не Ви очарова със своите предимства и забележителни характеристики.

При изработването на модела са използвани много устойчиви материали, допълнително внасящи сигурност и опора за ходилата. Комбинирането на много приятен текстил с наслагвания от синтетика прави структурата дишаща, лека и изключително стабилна.

За да бъдат още по-комфортни маратонките, те разполагат със следните преимущества:

- Forefoot Gel® Cushioning System е технология в междинната подметка, която има прекрасното свойство да осигури точното омекотяване под стъпалата и така да намали сътресението в зоните, където е най-необходимо;

- Trusstic System® Technology идеално запазва структурната цялост на обувките, но същевременно намалява и редуцира теглото на подметката;

- гумената подметка е проектирана със забележителен грайфер, подпомагащ и подкрепящ движенията, благодарение на това, че създава по-добро сцепление с настилката в залата. Така по време на спорт ще имате по-висока безопасност, защото се подпомага да се избегнат неприятни подхлъзвания и инциденти.


За какво са най-подходящи Asics Gel-Rocket 8 

Маратонките, освен че са с уникален дизайн, са и много комфортни и леки. Можете с тях да тренирате волейбол или да да ги носите в своето ежедневие. Без значение дали спортувате или се разхождате през деня, този модел Asics несъмнено ще Ви осигури мекотата и удобството, от които се нуждаете.