4.5 8
Брандове Asics
Код на продукта: B706Y-401
Наличност: В наличност
115.00лв. 175.50лв.

Количество:

Сини мъжки обувки Asics Gel-Rocket 8 за волейбол


Тренирате ли често своята любима волейболна игра? Обичате, когато спортувате да бъдете със сигурни и здрави маратонки, които да поддържат Вашето интензивно темпо? Винаги си взимате спортни продукти, на които можете да разчитате да предоставят гъвкавост и стабилност?

Ние имаме прекрасен продукт на топ цена с марка Asics, който е предназначен именно за хората като Вас, които държат задължително да си закупуват само оригинални и надеждни спортни стоки. 

Този чудесен модел от колекцията на Discount Mania е произведен от качествени материали, които включват:

- текстилна горна част подсилена с наслагвания от синтетика. Това съчетание предлага перфектен баланс между устойчивост, превъзходна структура и дишаемост на обувките;

- подходяща вътрешна подплата от текстил, благодарение на която се създава отличен комфорт и много добро прилягане;

- орелефена гумена подметка с прекрасно изграден грайфер, подпомагащ и правещ сцеплението с настилката още по-добро. Така са сведени до минимум възможните нежелани подхлъзвания и неприятни инциденти.

За да са максимално удобни маратонките Asics в междинната им подметка е вложена и Forefoot Gel® Cushioning System,, представляваща технология за омекотяване под ходилата, чрез която да се намали натоварването и така се редуцира шока причинен от спортуването. Друго предимство, което моделът притежава е и Trusstic System® Technology за намаляване на теглото, без това да окаже влияние върху структурната цялост.


За какво са най-подходящи Asics Gel-Rocket 8

Благодарение на своите феноменални характеристики, тези маратонки са великолепни за волейбол, но също така са удачен избор и за носене в ежедневието. С тях винаги ще се чувствате приятно докато тренирате или се разхождате и ще имате така необходимите стабилност и опора за ходилата.