4.5 19
Брандове Asics
Код на продукта: B706Y-4993
Наличност: Неналичен
115.00лв. 181.40лв.

Количество:

Волейболни мъжки маратонки Asics Gel-Rocket 8 


Искате ли удобни и олекотени спортни обувки, с които да тренирате? Търсите си здрав модел, който може да издържи на интензивното натоварване при честа игра? Редовно спортувате и държите маратонките Ви да бъдат качествени?

Ние имаме чудесно решение за Вас и по-точно един превъзходен продукт от японската марка Asics. С този модел несъмнено ще можете винаги максимално да се съсредоточавате върху играта си по време на мач, защото е изключително удобен и стабилен.

Чрез използваните текстилни и синтетични материали за горна страна се осигурява прекрасен баланс между лекота, подкрепа и опора за ходилата. Мрежестите панели създават лека и приятна вентилация, докато синтетичната кожа прави по-издръжлива на износване цялостната структура. Вътрешността пасва точно на стъпалата и предоставя чудесна мекота.

Asics са се погрижили обувките да бъдат оптимално комфортни и сигурни, благодарение на следните характеристики:

- междинна GEL подметка, която е изработена от специален тип силикон, за да може успешно да абсорбира ударите от отскоци и бягане. Силиконовите елементи са стратегически разположени, така че да създават и приятно омекотяване;

- подобреното сцепление на гумената подметка способства за добрия контакт с настилката в залата и така се спомага за повишаване на сигурността, чрез редуциране на нежеланите подхлъзвания.


За кого са Asics Gel-Rocket 8 

Маратонките са специално za спортистите, които са не само на начално ниво, но и на по-напреднало. С тях ще се чувствате по-уверено по време на тренировка и ще можете да се фокусирате върху перфектната си игра. За това се възползвайте още днес от предложението на Discount Mania и си вземете този модел на неустоима цена.