4.6 9
Брандове Asics
Код на продукта: B706Y-600
Наличност: В наличност
115.00лв. 175.50лв.

Количество:

Забележителни мъжки волейболни маратонки Asics Gel-Rocket 8


Време ли е да си купите нови спортни обувки, с които да тренирате волейбол? Вие предпочитате да си взимате модели с интересен дизайн, който да внесе цвят в стила Ви? Държите маратонките да бъдат не само качествени и стабилни, но и с по-изгодна цена?

Онлайн магазин Discount Mania Ви представя продукт на Asics, от който ще бъдете повече от впечатлени. Разработен с изключителни характеристики и преимущества, този модел ще осигури на всеки необходимото удобство и лекота не само по време на тренировка, но и за свободното време.

Чудесната комбинация от текстил и синтетика, която обгръща външността осигурява хубава дишаемост и циркулация на въздуха, но едновременно с това прави конструкцията по-масивна, здрава и устойчива на захабяване. Благодарение на престижната изработка се набавят също така по-добра опора за краката, както и подкрепа.

Важно е да отбележим, че спортните обувки имат още уникални качества, сред които:

- омекотяваща технология в междинната подметка Forefoot Gel® Cushioning System. Чрез влагането на специален вид материал се предоставя точната мекота под стъпалата, която ще намали шока и редуцира сътресението, получаващи се от динамични движения и отскачане;

- подметката e с намалено тегло, което се осигурява от системата Trusstic System® Technology без това да повлияе на структурната цялост на модела;

- гумената орелефена подметка има чудесен грайфер и перфектно сцепление с настилката.


За кого са най-подходящи Asics Gel-Rocket 8

Маратонките от популярната компания Asics са идеални за Вас, ако обичате да тренирате волейбол в залата. Те имат великолепни предимства, които ги правят много добър избор и за ежедневна употреба.