4.5 10
Брандове Asics
Код на продукта: B706Y-750
Наличност: В наличност
111.50лв. 175.50лв.

Възможни варианти

Количество:

Мъжки атрактивни маратонки за волейбол Asics Gel-Rocket 8


Търсите ли си маркови и здрави спортни обувки, които да бъдат достатъчно устойчиви на интензивна и честа употреба? Искате модел от доказан бранд, за който сте сигурни, че е оригинален, а не реплика? Винаги избирате маратонки в атрактивни и ярки цветове?

Онлайн магазин Discount Mania на топ цена Ви предлага един чудесен модел от Asics, който ще Ви осигури комфорт, стабилност и лекота всеки път, когато изберете него за своята тренировка или мач.

Горната част от текстил и синтетика създава хубава вентилация, както и подкрепа за ходилата. Благодарение на идеалното съчетаване между материалите се набавя подкрепа и точно прилягане към ходилата. От вътре са изработени с текстилна подплата за повече мекота и удобство.

Предимствата, които правят обувките още по-добри са:

- GEL омекотяване в междинната подметка, което ще помогне да се намали натоварването и сътресението;

- Trusstic System® technology осигурява отлична структурна цялост и едновременно с това намалява теглото, за да набави повече лекота на движенията;

- гъвкавата гумена подметка е с подобрено сцепление с настилката в залата, като така значително повишава Вашата безопасност, защото редуцира вероятността от инциденти или подхлъзвания.


За каква употреба са предназначени Asics Gel-Rocket 8 

Уникалното на този модел е, че е подходящ не само за волейбол и спорт, но и за ежедневна употреба. Asics са изградили маратонките в забележителен дизайн, характеризиращ се със здравина и устойчивост.