4.4 16
Брандове Asics
Код на продукта: B756Y-0119
Наличност: В наличност
97.60лв. 175.50лв.

Количество:

Дамски бели волейболни маратонки Asics Gel-Rocket 8


Търсите ли си спортни обувки, които са предназначени за волейбол? Винаги си избирате такива модели, които лесно ще съчетавате с облеклото? Предпочитате марковите маратонки с по-достъпна цена пред имитациите и ментетата?

Asics Gel-Rocket 8 е уникален и изключително здрав продукт от гамата на онлайн магазин Discount Mania, за който сме сигурни, че ще Ви впечатли с качествата си и ще покрие всяко Ваше изискване.

При създаването на маратонките са използвани стабилни материали, които са:

- текстил и синтетична кожа за лицевата страна. Перфектният баланс между тях осигурява повече лекота, гъвкавост на движенията и добра вентилация. 

- омекотена вътрешна текстилна подплата, благодарение на която обувките точно пасват на ходилата;

- релефна гумена подметка, имаща чудесно сцепление с настилката и така прави играта в залата по-сигурна, за да могат да се намалят подхлъзванията в най-неточния момент и неприятните инциденти.

Едно от забележителните предимства на модела е междинната подметка с Forefoot Gel Cushioning System. Технологията гарантира топ мекота за краката, чрез която да се редуцират сътресението, шока и ударите. Също така допълнителен комфорт създава и Trusstic System Technology, която има функцията да намали общото тегло на подметката, но това не влияе по никакъв начин на структурната цялост.


За кого са Asics Gel-Rocket 8 

Уникалните маратонки Asics са подходящи за спортуващите дами на начално и средно ниво. Красивият им дизайн с женствени розови детайли чудесно ще подчертае стила Ви, а великолепните преимущества на обувките ще осигурят надеждност, подкрепа и опора.