4.4 5
Брандове Asics
Код на продукта: B756Y-1990
Наличност: В наличност
104.50лв. 175.50лв.

Количество:

Дамски розови волейболни маратонки Asics Gel-Rocket 8


Обичате ли да тренирате волейбол? Търсите подходящи спортни обувки, с които да се чувствате удобно и приятно? Винаги си взимате само престижни модели от топ марки, сред които безспорно е и Asics?

Тези маратонки от колекцията на Discount Mania се характеризират с изключителен комфорт, подобрено сцепление и дизайн на отлично ниво, при това сега от нас са на неустоима цена.

Технологиите и предимствата, които правят обувките прекрасен избор са:

- Forefoot Gel е система базирана на определен тип силикон, позволяващ оптимално абсорбиране на ударите при тренировки и интензивни движения. Материалът е стратегически разположен в междинната подметка, за да предостави и приятно омекотяване под ходилата;

- Trusstic технологията дава повече стабилност, понижава теглото на подметката и поддържа структурната цялост на модела;

- идеалната гумена подметка с релеф помага за намаляването и предотвратяването на подхлъзвания и неприятни инциденти в най-неправилните моменти. Благодарение на това движенията са по-сигурни и гъвкави.

Прекрасната структура на горната страна е разкошно съчетание между дишащ текстил и синтетични наслагвания. Така маратонките предоставят още по-добра подкрепа, опора и лекота за ходилата.


Какво е подходящото предназначение на Asics Gel-Rocket 8  

Обувките от Asics са подходящи, както за волейболна игра, така и за носене през свободното време. С тях не само, че винаги ще изглеждате чудесно и модерно, но и ще се имате по-комфортно и меко усещане.