4.6 17
Брандове Asics
Код на продукта: B703Y-100
Наличност: В наличност
153.30лв. 239.80лв.

Възможни варианти

Количество:

Мъжки волейболни маратонки Asics Gel-Task Mt 


Обичате ли при подготовката за спорт да си взимате стабилни обувки, предоставящи подкрепа и сигурност? Търсите си модел с гарантирано качество от топ производител? Важно е да си вземете нови и модерни спортни обувки на по-достъпа цена?

Онлайн магазин Discount Mania предлага на вниманието Ви очарователен и изключително комфортен модел от японската световноизвестна компания Asics.

Перфектна опора в областта на глезените се осигурява от завишената профилна конструкция, за да набави нужната поддръжка на ходилата по време на игра. Здравата структура от синтетика и текстил прави маратонките много издръжливи, за да не се захабят бързо и да са устойчиви на Вашето динамично темпо.

Производителя се е постарал при разработването на модела, като допълнително е вложил следните подобрения:

- стратегическото GEL омекотяване в междинната подметка създава мекота в най-важните зони и така абсорбира ударите при по-динамични и резки движения;

- подметката е гъвкава и с прекрасно сцепление, благодарение на подходящо изградения релеф. Така получавате повече сигурност и безопасност в залата, защото се понижава вероятността от инциденти или подхлъзвания.


За кого са Asics Gel-Task Mt

Обувките Asics са превъзходен избор за волейболисти, както на начално ниво, така и на по-напреднало. С тях без съмнение получавате необходимата стабилност по време на спорт, както и великолепно удобство, за да се фокусирате идеално върху всяка тренировка или мач.