4.8 5
Брандове Asics lifestyle
Код на продукта: 1193A074-001
Наличност: В наличност
216.00лв. 364.00лв.

Количество:

Комфортни мъжки спортни обувки Asics HyperGel-Lyte 


Време ли е за обновяване на колекцията от маратонки? Искате да си поръчате топ модел от бранд като Asics lifestyle, но на намалена цена? Държите не само на високото качество, но и на модерния стил?

Discount Mania Ви предлага модел, който несъмнено ще Ви допадне. Японската компания се е постарала да изработи обувките така, че винаги да създават удобство, независимо дали през деня или по време на спорт.

За направата на лицевата страна е избрана чудесната комбинация между синтетика и текстил. Отличното съчетаване на материалите помага за постигането на така необходимите стабилност, лекота и гъвкавост. Вътрешността разполага с много добре разработена подплата от текстил, която приляга идеално и предоставя хубава мекота.

Също така маратонките имат следните подобрения:

- перфектна междинна подметка с Gel Cushioning System, чрез която за стъпалата се осигурява подходящо омекотяване и така се редуцира и абсорбира шока;

- интересната гумена подметка с цветни детайли и акценти разнообразява визията, но същевременно създава стабилност на движенията.


За каква употреба са Asics HyperGel-Lyte 

Забележителното на тези маратонки от Asics lifestyle е не само това, че са изключително модерни и актуални, но и техните прекрасни характеристики, осигуряващи комфорт, мобилност и лекота. С тях можете да извършвате по-леки тренировки или да се разхождате в свободното си време.