4.6 9
Брандове Asics
Код на продукта: 1022A011-001
Наличност: В наличност
103.10лв. 161.80лв.

Количество:

Дамски маратонки за бягане Asics Kanmei 2


Търсите ли си спортни обувки в класически дизайн, който чудесно ще се комбинира с модерния Ви стил на обличане? Винаги избирате модели от популярни брандове, които произвеждат качествени и уникални спортни стоки?

Discount Mania има превъзходен за Вас модел от колекцията на Asics. Японската компания многократно се е доказала през годините със своите удивителни, здрави и изключително качествени продукти. 

Горната част на маратонките е със значително намален брой шевове, което е гаранция за по-високо ниво на удобство, поради минимализирането на възможността от поява на нежелани раздразнения и триене. Еластичната текстилна материя, освен че прави по-гъвкави и лесни движенията, помага и да се постигне по-добра вентилация и дишаемост. 

Спортните обувки също така са направени и с чудесна междинна подметка, която през целия ден ще грижи да осигури прекрасна мекота под ходилата. Външната част на подметката е леко орелефена, което способства за повече стабилност и добър контакт с пътя.

Защо да си вземете Asics Kanmei 2 от нас:

- в нашия онлайн магазин този великолепен модел е 100% оригинален и автентичен;

- сега е с още по-достъпна и разумна цена.


За каква употреба са подходящи

Черните дамски маратонки Asics са създадени, за да осигуряват комфорт винаги, когато спортувате или сте на разходка в ежедневието си. Можете да разчитате на тях за свободното си време или за честите тренировки във фитнеса.