Показани 1 от 24 | 25 (2 Страници)

ASICS LIFESTYLE е била преименувана като ASICS TIGER. Самото начало на компанията е било поставено през далечната 1949 година в Кобе, Япония. Цялостната концепция при създаването на бранда е бил насочен към това да предлага на клиентите изцяло модернизирани и подобрени решения, които не просто да успяват да създадат нужната доза комфорт и удобство на тялото, но също така да мотивират хората по цял свят да се занимават по-активно със всякакви спортни занимания.

За японския създател е било пределно ясно, че спортът е съществена причина за това хората да се чувстват здрави и тонизирани. Именно поради това, той се съсредоточава единствено върху основната си цел – създаването на уникално и неповторимо облекло и обувки, които да завладяват съзнанието на потребителите по цял свят.

ASICS LIFESTYLE = ASICS TIGER

През далечната 1977 година наименованието на компанията е било променено като ASICS. Такова си остава и до днес. През същата тази година за пръв път в САЩ са били вкарани артикули на тази марка, които са успели да пожънат огромен успех сред местното население там. Това се е дължало на високия клас материи, използвани за направата на облеклото и обувките, както и заради новоразработените технологии.

ASICS LIFESTYLE е линия, предназначена предимно за използване в ежедневието. Тя не е насочена единствено към хората, занимаващи се с активни спортни занимания, а и към всички онези, които обичат да поддържат casual style.

Asics Tiger, както повечето от вас днес разпознават тази линия, включва както дрехи, така и обувки. Всички те се изработват на изключително високо технологично ниво. Рядко на пазара могат да бъдат видени други подобни артикули, отговарящи на същото това качество и изглеждащи по безупречен начин.

Името на Asics Tiger се преплита до известна степен с историята на създаването на самата компания, което, както споменахме по-горе, е било през далечната 1944 година. Тогава името на бранда е било Onitsuka Tiger. През 1977 година Onitsuka Tiger се слива с JELENK и GTO.

Освен това вече съществуват множество магазини, под името Asics Tiger. Те представят нечувано висококачествени модели обувки и облекла. Произвеждани от японската компания и успяват все повече да затвърдят нейното име като основен лидер на пазара.