4.5 15
Брандове Asics
Код на продукта: 1012A117-001
Наличност: В наличност
104.50лв. 161.80лв.

Възможни варианти

Количество:

Очарователни дамски спортни обувки Asics Patriot 10


Задължително ли трябва да си купите нови маратонки, подходящи за честите Ви и любими тренировки? Искате модел подходящ за бягане, фитнес и ежедневието? Държите на високото качество, с което продуктите на Asics са изключително популярни?

Ние имаме прекрасно предложение към спортуващите дами, на което трудно ще устоите. Тези великолепни маратонки са изработени така, че при всяко движение да осигуряват комфорт, мекота и така необходимата стабилност.

Външната част от текстил и синтетика осигурява перфектен баланс между удобство, гъвкавост и лекота. Мрежестите панели се грижат за предоставяне на добра вентилация, като същевременно по-ниската конструкция до под глезените набавя нужната мобилност, за да се движите по-свободно и уверено.

Обувките разполагат с редица предимства, сред които са:

- междинна подметка с технологията на Asics AmpliFoam. която е разработена така, че да бъде едновременно с по-висока трайност и издръжливост, но и да предоставя повече гъвкавост за по-естествено тичане и вървене;

- разкошен дизайн с прекрасни женствени елементи, правещи визията още по-очарователна и забележителна;

- добре изградена гумена подметка с отличен грайфер, подпомагащ за запазването на баланс и създаващ по-хубав контакт с пътя.


За каква употреба са предназначени Asics Patriot 10

Уникалните дамски спортни обувки са идеално решение за спортуване, както в залата, така и сред природата. На тях също така можете със сигурност да разчитате и за ежедневието си, защото осигуряват комфорт, лекота и удобство при всяка крачка. За това не губете време, а още днес се възползвайте от чудесното предложение на магазин Discount Mania и си поръчайте на супер цена тези възхитителни оригинални маратонки.