4.6 9
Брандове Asics
Код на продукта: 1014A025-400
Наличност: В наличност
83.60лв. 133.20лв.

Възможни варианти

Количество:

Маркови сини юношески спортни обувки Asics Patriot 10 


Търсите ли оригинални маратонки, за които сте убедени, че са от известен производител? Омръзна ли ви от реплики и имитации? Държите на качеството и трябва да вземете здрави и стабилни спортни обувки?

Discount Mania Ви предлага топ модел от гамата на Asics, който е идеално съчетание между стил, издръжливост и забележителна изработка.

Красивите цветове, в които са направени спортните обувки са идеални за младежите, защото са свежи, смели и различни. Прекрасните контрастни елементи чудесно разнообразяват облика и го правят още по-актуален и модерен. Разкошната текстилна материя в горната част и във вътрешността, предоставя перфектна вентилация и прави всяко движение по-леко и гъвкаво, но същевременно добавените синтетични наслагвания дават опора и създават по-устойчива структура.

Този възхитителен модел на Asics разполага още със следните преимущества и технологии:

AmpliFoam Midsole е междинна подметка, проектирана така, че предоставя повече здравина, по-добра гъвкавост и комфорт;

Removable Sockliner мека вътрешна стелка, която лесно се изважда, за да можете да я смените с медицинска или друга, ако това е необходимо;

- релефна гумена подметка с по-добро сцепление с терена.


За какво са подходящи Asics Patriot 10  

Тези наистина уникални маратонки са създадени, за да осигуряват комфорт независимо дали по време на спортни дейности или в ежедневието. Ако искате спортни обувки, които са изключително удобни и леки, то тогава можете още днес да вземете от нас този модел на намалена цена.