4.2 11
Брандове Asics
Код на продукта: 1014A027-002
Наличност: В наличност
87.10лв. 133.20лв.

Количество:

Черни юношески спортни обувки Asics Patriot 10 GS


Търсите ли маркови и гарантирано оригинални маратонки от Asics? Винаги избирате модели, които са комфортни за ежедневието и за спорт? Предпочитате да взимате спортни стоки на доказани производители?

Discount Mania има чудесно предложение, а именно един превъзходен модел на популярната японска фирма. Той е невероятно добро съчетание между престижни материали, които да предоставят стабилност, лекота и прекрасно омекотяване.

Освен че предлагат перфектна поддръжка, тези обувки правят по-удобно всяко едно движение, благодарение на модерната си и качествена разработка. В средната подметка е вложена технологията AmpliFoam, която дава възможност за по-голяма гъвкавост за по-добра мобилност, а горната част осигурява допълнителна дишаемост, за да поддържа краката сухи и охладени.

Благодарение на своя неповторим и оригинален вид, както и изчистените линии на тези маратонки, те винаги ще се съчетават разкошно с ежедневен аутфит и ще осигуряват необходимата подкрепа и стабилност през деня.

Защо да вземете Asics Patriot 10 GS:

- Asics е топ бранд, който е известен в цял свят със своите прекрасни и престижни продукти;

- изработени са в очарователен младежки стил, който е модерен и несъмнено много актуален;

- сега са с цена, която е намалена и много по-достъпна.


За какво са подходящи

Черните юношески маратонки са чудесни тренировки и свободното време. С тях младежите винаги ще се чувстват добре, независимо дали по време на спортни дейности или разходки из града.