4.2 19
Брандове Asics
Код на продукта: 1071A019-001
Наличност: В наличност
97.60лв. 146.20лв.

Възможни варианти

Количество:

Оригинални мъжки маратонки за хандбал Asics Upcourt 3 


Обичате ли често да спортувате и играете хандбал? Тренировките са важни за Вас и държите да си вземете подходящи обувки на по-ниска цена? Винаги избирате стилни модели, за да ги съчетавате лесно със спортното облекло?

Discount Mania Ви предлага чудесен продукт на Asics, който ще Ви осигури необходимите качества, като стабилност опора и здравина, за да можете винаги да давате максимума от себе си по време на тренировка.

Горната страна Open Mesh Upper позволява да се постигне добро обръщение на въздуха и така се създава отлична дишаемост, която помага да се набави забележително удобство и лекота. Подсилващите синтетични елементи правят много стабилна структурата, за да създадат по-добра подкрепа и опора в ходилата. 

Този великолепен модел разполага още със следните отличителни характеристики:

- намаляването на сътресението и абсорбирането на ударите при спорт се осигурява, благодарение на използваната технология Forefoot GEL® Cushioning System в средната подметка;

Trusstic system редуцира тежестта на подметката и я прави по-лека, но същевременно не нарушава структурната цялост на обувките;

- подметката е разработена така, че да е гъвкава и издръжлива, за да помогне да запазите баланс и да се понижи възможността от неприятни инциденти по време на игра.


За кого са  Asics Upcourt 3 

Маратонките на Asics са специално за атлети, които винаги се подготвят за тренировка с качествени и устойчиви обувки. Моделът е разкошно съчетание между прекрасни предимства, чрез които ще се чувствате комфортно и удобно, докато спортувате или в ежедневието си.