4.6 20
Брандове Asics
Код на продукта: 1071A019-400
Наличност: В наличност
97.60лв. 146.20лв.

Възможни варианти

Количество:

Сини мъжки спортни обувки Asics Upcourt 3 за волейбол


Харесва ли Ви да тренирате често любимия си спорт? Предпочитате, когато се подготвяте за игра да заложите на стабилни маратонки, с които да имате необходимата подкрепа? Оригиналните спортни продукти са предпочитан избор за Вас?

Discount Mania предлага на вниманието Ви великолепен марков модел на Asics, подходящ именно за хората като Вас, които държат на качеството и искат обувки от топ бранд на ниска цена.

Дизайнът им е уникален и осигурява прекрасна опора и гъвкавост за ходилата. Благодарение на използваните синтетични и текстилни материали се създава перфектен баланс между лекота, стабилност и лека дишаемост. Вътрешността се грижи винаги да набавя приятна мекота за стъпалата, поради идеално изградената текстилна подплата.

Предимствата на маратонките от Asics включват:

- нископрофилна конструкция, която е проектирана така, че да бъде до под глезените, чрез което дава достатъчно мобилност и прави по-свободни движенията;

- специализираната подметка е предназначена да осигури сцепление с настилката в залата и така да помогне за предотвратяване на неприятни и ненужни инциденти.


За кого са подходящи Asics Upcourt 3  

Разкошната изработка, характеризираща се с престижност и качество, прави маратонките великолепен избор за мъжете, които тренират волейбол на начално или по-напреднало ниво. С тях ще имате важните подкрепа и опора за краката, за да можете да дадете всичко от себе си във всяка игра.