Показани 1 от 24 | 45 (2 Страници)

Вероятно повечето от вас са чували за марката Bikkembergs. Тя е сред най-известните по цял свят и продуктите, които произвежда компанията, се продават като топъл хляб, още щом излязат от производство. Не просто визията на колекциите привличат погледите на потребителите, а самото качество, на което трудно може да се устои.

Именно то е предпоставка за това човек да не съжалява след време за направената инвестиция, а да копнее час по-скоро да си закупи нещо ново и различно, което да го откроява от тълпата и да го дари с онези самочувствие и увереност, от които се нуждае в дадения момент.

Bikkembergs и онова, което не знаете за компанията

Много от хората, когато закупуват дадена стока, се интересуват от това каква е нейната марка. И това е всичко. Те не поглеждат зад кулисите, пропускат да се информират за онзи, който е виновен за това до тях да застане наистина качествен продукт, задоволяващ на сто процента всичките им потребности.

Експерти са на мнение, че това е една от най-често допусканите грешки, тъй като никога няма да успеете да обикнете дадена дреха, обувки, аксесоар или друго, ако не го проучите максимално добре.

Поради тази причина, а и ред други, ние се заемаме с нелеката задача да ви разкрием важни и интересни факти от живота на създателя на Bikkembergs и развиването на една от мечтите му, а именно достигането на компанията до върхова позиция.

Дирк Биккембергс е роден в Кьолн, Германия. Тъй като баща му е бил в белгийската армия, по-голямата част от младините си той прекарва в Дипенбек, Лимбург, Белгия. През 1982 г. Биккемберг завършва Кралската академия за изящни изкуства в Антверпен, Белгия. Именно това е предпоставка за таланта и безкрайното въображение, което може да бъде видяно във всяка една от колекциите му от началото до сега.

Това е първият в света дизайнер, който получава разрешение негово модно ревю да бъде проведено на футболен стадион. Вероятно са малцина онези, които са чували тази пикантна новина, но ви уверяваме, че тя е напълно достоверна.

Какво представлява марката

Тази марка е фино и брилянтно съчетание между силата на спорта и чувствеността на модерното. През множеството години на пазара компанията, която е основана през 1968 година, успява да изгради стил, излъчващ пределно ясно самочувствие.

Простота на цветовете, които се наблюдават по облеклата, са доказателство за това, че не е необходимо една дреха да бъде крещяща, ярка или с наситен цвят, само за да бъде забелязана от потребителя. Дизайнът успява да създаде усещане за движение, активност, спортно самочувствие – нещо, от което се нуждаят огромен процент от съвременните купувачи.