3.9 11
Брандове Caterpillar
Код на продукта: 83433-157
Наличност: Неналичен
97.60лв. 174.80лв.

Количество:

ИНФОРМАЦИЯ

Телефон DiscountMania
Нужда от помощ?
0877 091 700

Право на връщане DiscountMania
14 дни право на
връщане

Оригинални стоки от DiscountMania
Оригинални стоки
от DiscountMania

Прекрасна и практична унисекс раница Caterpillar Bryan Backpack 


Искате ли непременно да си вземете удобна спортна чанта, в която лесно ще събирате всичките си вещи? Обичате да носите раници не само при ходене на фитнес, но и за ежедневието? Търсите здрав и подсилен модел, устойчив на честа интензивна употреба?

Caterpillar Bryan Backpack е разкошен продукт от каталога на познатата и известна компания. Той е разработен така, че във всяка ситуация да Ви предоставя сигурно и защитено място, на което можете да приберете важните си принадлежности.

Към основните характеристики на модела са:

- основно голямо отделение, което разполага с комфортна преграда за прибиране на лаптоп;

- по-малък джоб с цип на предната част;

- подплатени презрамки за носене на раменете, но също има и допълнителна дръжка в страничната част, както и отгоре. Така винаги можете да пренасяте раницата, както е най-удобно за Вас.

Размер: 53 см. х 20 см. х 33 см.


За каква употреба е подходяща

Разработената от Caterpillar спортна раница можете да взимате със себе си, когато имате тренировка във фитнеса, на училище или през свободното си време. Пространството е много добре оползотворено, така че да побере всичките Ваши предмети, които е необходимо да вземете със себе си.

При нас в онлайн магазин Discount Mania можете да откриете още много стилни, оригинални и качествени продукти от Caterpillar, при това с отлична цена.Напишете отзив

Бележка: HTML не е позволен!