Вашата количка е празна!

Малко са хората, които нито веднъж в живота си не са чували за Cerruti 1881. Това е един от най-известните брандове по цял свят и е успял не просто да завоюва мястото си на върха, а да не спира да се доказва пред почитателите си, предлагайки им все по-нови, различни, модерни и комфортни колекции, в които да се влюбят.

Cerruti 1881 е марка на модната къща Cerruti, основана през 1967 г. в Париж от италианския стилист и моден производител Нино Черути. Компанията проектира, произвежда, дистрибутира и продава луксозна конфекция, дънки, аромати, спортни облекла, кожени изделия, часовници и аксесоари.

Марката продава тези продукти под няколко високо специализирани под-етикети, включително Cerruti 1881, Cerruti 18CRR81, Cerruti Jeans, Cerruti Parfums.

История на компанията

През далечната 1967 година марката стартира с откриването на един от своите магазини, намиращ се не къде да е, а именно в света на модата Париж. Именно това място се превръща в централа на фирмата. През август 2006 г. компанията стана собственост на американската фирма MatlinPatterson Global Advisors.

Марката е успяла да разработи три основни линии: Cerruti, Cerruti 1881 и 18CRR81 (спортно облекло). Всяка една от тях представя колекции, които завладяват с магнетизъм, индивидуалност и съвършена кройка и материя. Уверяваме ви, че ще останете изключително доволни от покупката си, независимо какъв дизайн или модел решите да превърнете в своя придобивка.

Cerruti 1881 – магазини

Магазините на тази марка се намират по цял свят. Облеклата биват предлагани от хиляди съвършено обучени продавач-консултанти, които за броени минути успяват да насочат потребителя в правилния сектор и да му предложат точно онова, от което се нуждае, отговарящо изцяло на стила и вкуса му.

Някой от магазините и на трите основни линии се намират в следните градове: Милано, Козенца, Мадрид, Лондон, Куала Лумпур, Ченай, Мюнхен, Стокхолм, Атина, Бирмингам, Рияд, Москва, Ню Йорк, Хонконг, Тайпе, Джакарта и Токио.

От юли 2009 г. до май 2010 г. водещият магазин на площад Мадлен се е наложило да затвори своите врати, тъй като е подлежал на ремонт. Това навярно е разочаровало част от привържениците на марката, но скоро след кратката пауза всички те са имали възможността отново да го посетят и да попълнят липсващите звена в своя гардероб.

Няколко са основните причини, заради които наистина си струва да се влюбите в Cerruti 1881. Линията е съвършена, тъй като е уникално и неповторимо съотношение между качество, цена и стил. Всеки, който й се довери, никога няма да изпита разочарование, че е заложил на нея.