Вашата количка е празна!

Cesare Paciotti е една от най-известните марки по цял свят и трудно ще попаднете на стилна и изискана личност, която поне веднъж в живота си да не се е сблъсквала лице в лице с някой от шедьоврите, носещи името на бранда.

Дрехите и обувките са меко казано съвършени. Те са олицетворение на перфектната кройка, перфектният избор на материя и страст, изливаща се от тях. Само една тениска е достатъчна, за да промени вида ви изцяло и да проговори за това какво е виждането ви за красота и естетика.

Какво знаем за дизайнера, дал живот на дрехите и обувките

Колекциите са били избирани не просто от обикновените хора в обществото, но и от истински филмови и театрални звезди.

Те нито веднъж не са съжалявали, заради това, че са излизали на червения килим с колекциите на световноизвестният бранд и винаги са успявали да привлекат погледите право към себе си. Това говори достатъчно за марката, която до настоящия момент е сред най-обичаните и предпочитани.

Дизайнерът, дал живот на обувките и дрехите, е започнал всичко от самото начало. През първите години на своето творчество и гоненето на мечтата си той е използвал малката семейна фирма на своите родители. Дейността е била свързана с проектирането и изработката на ръчни обувки, които са били достатъчно качествени, че да бъдат толкова продавани.

Чезаре Пачоти е родом от Чивитанова Марке. Това е една от областите, която притежава наистина дълга история, свързана с обувната индустрия. Най-важното нещо, което е научил от своите родители, е да се бори до край и да успее да улови тънкостите на занаята, свързан с производството на обувки, което в бъдеще му е било най-силния коз.

От ранна детска възраст той е вдишвал от аромата на кожите, използвани при ушиването на обувките, и е заделял не малка част от времето си, в което се е учил да прави скици.

Той завършва своето средно образование, но е вярвал, че това няма как да му бъде достатъчно, тъй като мечтата му е била да развие до край артистичния си талант. Чезаре Пачоти записва бакалавърска степен в известния университет DAMS в Болоня.

Как започва всичко

След като успява да пътува достатъчно дизайнерът решава да пусне на пазара своята първа колекция. Всичко това се случва през 1980 година. Точно тогава той придобива самочувствието и увереността, от които се е нуждаел, за да продължи напред.

Не след дълго успехът го застига с мощна скорост и Пачоти се изявява като един от най-креативните дизайнери по цял свят.

Днес марката разполага с редица магазини, намиращи се по цял свят. Във всеки един от тях работят десетки служители, които са до толкова добре обучени, че винаги са в готовност да съветват клиентите и да им предложат най-доброто, от което се нуждаят.