Показани 1 от 24 | 59 (3 Страници)

Champion е една от най-известните спортни марки, която успява да завладее съзнанието на всеки един, дръзнал да си закупи каквото и да било, носещо името на бранда. Всеки един елемент, от които се състои дадено облекло, аксесоар или чифт обувки, е меко казано съвършен.

За направата на колекциите биват използвани най-висок клас технологии, които години наред са били проучвани и разработвани. Всичко това е допринесло за развиването на компанията и изтласкването й на върховите позиции.

Облеклата са носени не само от спортисти и онези, които успяват да заделят не малка част от времето си за спорт, но и от всичко останали. Логото е лесно за запомняне и трудно може да се обърка с каквато и да било друга марка.

Стилът, дизайните, кройките и материите непрекъснато биват подобрявани, така че любителите на марката няма как да изкажат недоволство или дори разочарование. Всяка една инвестирана единица ще им се отблагодари многократно напред във времето и те знаят това.

Началото на марката Champion

През далечната 1919 година двама братя решават да поставят началото на една от най-влиятелните компании, занимаващи се с производството на дрехи, обувки и аксесоари. В самото начало те дори и не подозират какво всъщност е било предначертано да се случи след време. Целеустремени и следващи мечтите си, те не престават да творят и да създават истински произведения на изкуството, оценявани подобаващо.

Още в самото начало братята си сътрудничат с Мичиган. Те насочват вниманието си към производството на спортни потници и панталони, като влагат страшно много енергия в това качеството на готовия продукт да бъде незаменимо. След като треньорите от Мичиган са разговаряли с други колеги от съседни училища славата на марката е започнала постепенно, но сигурно да се разраства.

През какви промени преминава компанията

През 30-те години на миналия век компанията е била преименувана на Champion Knitting Mills Inc. Тя е станала популярна със своите тениски, суичъри и чорапи, които са се превърнали в запазена марка за цяла Америка.

В началото те са произвеждали и вълнено бельо, което да предпазва от студ работниците, практикуващи на открито през зимата. Марката става известна с това, че е създала едно от най-важните облекла през 20-ти век – блуза с качулка. Моделът е бил разработен и проектиран, съобразно спортистите, които предпочитат да носят върху себе си удобни спортни дрехи между отделните тренировки.

Друго важно постижение на марката е свързано с това, че тя е първата, която разработва "Breathable" материята, използвана от баскетболните играчи по цял свят.

И до днес спортният бранд си остава един от най-обичаните и предпочитани, поради редица причини, свързани с дизайн, качество и материя.