Показани 1 от 24 | 114 (5 Страници)

Ако трябва да бъдем откровени, рядко човек може да попадне на бранд, чиито колекции да са изцяло съвършени и безкомпромисно стилни, качествени, танцувални, артистични и неустоими.

В този ред на мисли няма как да не споменем една от най-разпознаваемите марки по цял свят, а именно Coach. Ако до този момент не сте се сблъсквали лице в лице с облеклата и останалите произведения на изкуството, които модната къща твори, сега е моментът да го направите.

Coach е олицетворение на всичко онова, което потребителят търси дълго време и успява да го открие именно в модната къща, създадена преди десетки години.

В епицентъра на политиката на компанията заляга изцяло стремежът да задоволи вкусовете у предпочитанията на капризните и взискателни потребители и да ги накара да се влюбят в собствената си визия, избирайки най-доброто за себе си.

Запомнете, че няма нищо по-хубаво от това да обичате себе си, независимо от начина, по който изглеждате. Ако ли пък в един момент решите, че заслужавате малко повече лукс, класа и стил, то Coach е с широко отворени врати за вас.

История на компанията

Coach е водеща дизайнерска къща, занимаваща се с проектирането и производството на съвременни луксозни аксесоари, и колекции от лайфстайл. Брандът е с дългогодишна репутация, изградена върху качествената работа на целия екип. Колекциите, които не престават да изненадват своите почитатели, граничат с модерното, красивото, зашеметяващото и вдъхновяващото.

Компанията започва като семеен семинар в Ню Йорк през 1941 г. Шестте му занаятчии са си поставили за цел да изработят красиви и функционални елементи в съвременни форми от най-добрите кожи. Не след дълго тази модна къща успява да се превърне в една от най-забележимите, заради това, че умело борави с всякакви видове кожени платове.

Това, което превръща всяка една колекция в безпогрешния избор, е именно стила, качеството, удобството и комфорта, които ще изпитвате, докато сте облечени, обути или в себе си носите аксесоар на тази марка.

Защо марката заслужава вниманието на потребителите

Както става ясно този бранд е сред най-известните на модния подиум. За да достигне това ниво, то вероятно екипът от професионалисти е работил неуморно и не е пестил нито грам въображение и творчество. Без значение от коя колекция сте решили да пазарувате и какъв е изборът ви, ние ви гарантираме, че тази марка заслужава вашето внимание.

Coach е всичко, от което се нуждае всеки човек, държащ на това винаги да изглежда по безупречен начин.