Показани 1 от 24 | 30 (2 Страници)

Почитателите на футбола са наясно с това, че когато лидерът в тази игра си постави цел, то никой и нищо не е в състояние да му попречи да я постигне.

Упорит до безобразие и отдаден на това, което прави с много любов, прецизност и умения, той е достигнал върхова позиция, от която трудно някой ще го измести в бъдеще. В този ред на мисли ви обявяваме неговия бранд, наречен CR7 Cristiano Ronaldo.

Бельото е символ на всеотдайността и упоритата работа, които футболистът демонстрира вече редица години. Моделите се изработват от изключително висок клас платове, готови да гарантират удобството и комфорта на онези, които им са се доверили.

Линиите са изчистени и това се харесва от потребителите на всяка възраст. Колекциите се състоят от бельо, което е по мярка на всеки, без да бъде прекалено стегнато или прекалено хлабаво. Точно като Роналдо, те са най-доброто, което светът може да види.

Какво включват колекциите

Колекцията за бельо CR7 е представена на потребителите, с цел да им достави максимален комфорт, независимо от това каква е тяхната професия, какви са предпочитанията им и прочие. Брандът е в тясно сътрудничество с известния нюйоркски дизайнер Ричард Чай и датския производител на бельо JBS Textile Group.

Бельото е свръх модерно и това няма как да не ви стане ясно. Още след първия досег с него, то вие ще усетите спецификата, която го превръща в толкова желано и предпочитано от силните представители по цял свят. Те са еднакво привлекателни както за мъже, така и за момчета. Създавайки тенденции, базирани на висококачествено производство, моделите са направени така, че да отговорят на високите очаквания на огромния кръг от клиенти. Работейки с качествени материали и дългогодишен опит в производството на бельо, колекциите CR7 осигуряват перфектно и уникално прилягане.

Бельото, което всеки трябва да притежава

При производството и проектирането на моделите заляга стремежът да се достигне до най-доброто, появявало се някога на пазара. използвани са нечувани до този момент технологии, които спомагат всичко това да се превърне във факт. Партньорът на CR7 Underwear, JBS Textile Group е създадена през 1939 г. и се превръща във водещ производител на бельо и чорапи в Скандинавия, по отношение на размер, приходи и популярност.

Фирмата се състои от повече от 300 служители, като всички те са посветени на това да създадат най-високия клас бельо. 4 са основните ценности, върху които се фокусират при изработването им, а те са: комфорт, качество, иновация и индивидуалност.

CR7 Cristiano Ronaldo е на мнение, че всичко това е напълно достатъчно, за да се почувствате специални, без да съществува конкретен повод.