Вашата количка е празна!

Delsey е една от най-известните френски компании, занимаващи се с производството на багажни и пътни чанти. Вече няколко десетилетия брандът успява да радва потребителите по цял свят със своите висококачествени колекции, включващи разнообразни като дизайн и функционалност куфари и пътни чанти.

Фирмата е базирана в предградията на Париж. Персоналът е повече от 400 души, които влагат огромна доза сръчност, въображение, усърдност и неуморен труд, така че крайният продукт да оправдае очакванията дори на най-взискателните потребители.

Delsey заема второ място след известната компания Samsonite. Оборотът й е приблизително 130 милиона евро. Всяка една колекция е олицетворение на съвършенството и всички потребители, които се нуждаят от висококачествен и функционален куфар, успяват да го открият в магазините на марката.

От къде води началото си Delsey

През 1911 г. Établissements Delahaye се специализира в производството на калъфи за камери и такива, които служат за покриването на пишещи машини и записващи устройства. Емил Делахай и братята Сейнхаеве обединяват силите си през 1946 г., съчетавайки имената си, за да създадат марката Delsey. Възползвайки се от богатия си опит, свързан с производството на калъфи, марката решава да се специализира в чантите за пътуване и куфарите от пластмаса.

В началото на 2015 г. Delsey представи прототип "интелигентен куфар", наречен Pluggage, съдържащ вградени електронни приспособления, които комуникират с приложение за смартфон. Характеристиките включват везна, локатор, безжичен високоговорител, дистанционно заключване и телефонно зарядно устройство.

От 1946 г. Delsey придружава пътници от цял свят както за личните си, така и за професионални пътувания. Главната причина за това дълголетие е, че френската компания поставя на първо място качеството, от което се нуждае потребителят. Именно поради това десетилетия наред тя е сред предпочитаните и хората успяват да й гласуват доверие.

Какво предлага брандът

Всеки от вас, който поне веднъж в живота си е имал смелостта да инвестира парите си в куфар с марката Delsey, знае че тази инвестиция ще бъде оправдана скоро, след като бъде извършена. Материалите, използвани при изработката на всеки един от моделите, са се доказали многократно и това е доказателство, че закупеният продукт ще ви служи вярно години наред.

Колекциите притежават уникален почерк, който няма как да бъде сбъркан. Елегантността заляга в епицентъра на всеки един куфар и именно тя е другата причина хората да разчитат на марката. Брандът е разпознаваем и това го превръща в световно призната марка. Колекциите са винаги разнообразни и има с какво да ви изненадат. Предлаганите продукти са в готовност да придружат своите собственици до най-незабравимите им пътувания.