Вашата количка е празна!

Компанията Desigual поставя началото си през 1984 година от мечтателя Томас Майър. “Desigual, it’s not the same” е мотото на едноименната компания. Тази марка успява вече години наред да радва своите привърженици с красиви, неповторими, иновативни и усъвършенствани колекции, които няма как да не привлекат погледите право към себе си.

Всеки един продукт на бранда е като същинско произведение на изкуството и е в очакване да се влюбите в него, а това, както и сами можете да се досетите, не отнема твърде много време.

Desigual е перфектният избор за всички хора, при които индивидуалността е ключов мотив. Ако ви е омръзнало от стандартните и класически линии и десени, то незабавно посетете специализираните магазини на марката. Ще се изненадате как за нула време ще се сдобиете с онези облекла, допринасящи за това не просто да се чувствате свръх комфортно, но и по-уверени от всякога.

Какво представляват колекциите Desigual

Полите никога не се подчиняват на модните тенденции и въпреки това успяват да се превърнат в най-търсените и желани. Те отправят призив към клиента да се наслаждава на живота, без да му робува.

Материите, използвани за направата на колекциите, преливат в най-разнообразни комбинации, опитвайки се да вдъхновят личността, която ги носи. Отличителен белег на бранда е миксът от шарки, апликации и материи. Стилът безспорно е младежки, свеж и спонтанен, като едновременно с това излъчва финес и клас – точно това, от което се нуждаете.

Днес продуктите на бранда могат да бъдат открити в над 8 000 бутика в 72 различни страни. Те се отличават с асиметричните си дизайни и успяват на момента да приковат погледите право към себе си. Отличителните пръски са онова, което превръща колекциите в неотразими и открояващи се от всички останали, появявали се някога на модния подиум.

Информация за компанията

Както споменахме и по-горе, световният бранд е основан от Томас Майър през 1984 година на остров Ибиса. От 2002 година до 2013 година компанията попада под управлението на Мануел Адел. След това новият изпълнителен директор става Манел Жадрак.

Марката се занимава активно с проектирането и произвеждането на мъжки, дамски и детски дрехи, обувки, чанти и аксесоари. През 2011 година компанията стартира сътрудничество с френския дизайнер Кристиан Лакруа.

Същата година през месец юни Desigual подписва договор с Cirque du Soleil за разработване колекции от облекла, които включват общо шестдесет облекла. Моделите са били достъпни, както в специализираните магазини на марката, така и в шоу бутиците на Cirque du Soleil.

Desigual е една от най-известните марки по цял свят, която успява да се превърне в предпочитана от милиони хора, отдаващи специално значение и внимание на това да изглеждат различни, забелязвани, стилни и да се чувстват комфортно.