Вашата количка е празна!

Ако все още се чудите дали Dixie заслужава вниманието ви, сега е моментът, в който да преосмислите всичко това и да побързате да разгледате колекциите на модния бранд, който гарантирано няма да ви разочарова.

Облеклата, които са дело на тези италиански дизайнери, се превръщат в любими за милиони хора по цял свят и допринасят за това те да изглеждат стилни, красиви, привлекателни, както и да се чувстват по същия този начин.

Dixie е новото име на модерното и желаното, затова не губете ценно време, а се запознайте с историята на компанията, която е не просто колоритна, но и също толкова въздействаща.

Какво знаем за марката

Dixie е най-известната флорентинска модна марка, позната и обичана по цял свят, заради изисканите и ретро облекла, посветени изцяло на автентичната дама с женствен поглед и внимание към детайла.

Компанията поставя своето начало в края на 80 – те години на миналия век от двама изключително талантливи творчески личности на име Масимо Фрозини и Джани Гастела. В магазините на световния бранд можете да откриете не просто облекла, с които да се обличате в ежедневието си, а същински произведения на изкуството, които да обикнете още при първия им допир с тях.

В бутиковите магазини ще откриете още бижута и редица разнообразни и спиращи дъха аксесоари, допълващи по изключителен начин визията на жената и допринасящи за това тя да се чувства омайваща и неустоима.

Как протича развитието на бранда

Както всеки един световноизвестен бранд, така и Dixie преминава през не малко трудности, които до известна степен са превърнали неговите основатели в още по-нахъсани и нестихващи, от гледна точка на творчество, проектантски умения и усърден труд.

Малцина са онези, които познават в детайли работата на компанията и са наясно с това колко много коства появата на вдъхновяващи колекции, каквито са тези на флорентинската стихия.

За седалище на компанията е избрана Флоренция. Това е значително стратегически избор, който позволява да се сведат до минимум сроковете, нужни за производството на модерните облекла. Компанията си поставя за цел всичко това да не отнема 10 дни – създаване на прототипа и пускането на готовия продукт. Тази цел е била брилянтно изпълнена и Dixie изкачва още едно стъпало нагоре към успеха.

Съществуват множество фирмени магазини по цял свят, които предлагат всички колекции на марката. Потребителите имат възможността да освежат гардероба си по неузнаваем начин и да допринесат за това да изглеждат по начин, за който цял живот са мечтали. За това можете да благодарите единствено на Dixie.