Показани 1 от 24 | 41 (2 Страници)

Dsquared2 е сред най-популярните марки по цял свят. Този бранд е в готовност да сграбчи ума на всеки един, който отдава значително внимание на това да се чувства безупречно стилно, разтърсващо различно и неподражаемо комфортно.

Марката е резултат от творческия ум на двамата канадски близнаци Дийн и Дан Катен. Тяхното въображение не е знаело що е това граници и е позволило на младите мъже да превърнат себе си в лидери в модния бизнес и имената им да бъдат разпознаваеми от хората по цял свят.

Предисторията на компанията Dsquared2

След като завършват обучението си в престижното училище на Парсън в Ню Йорк, през 1994 г. двамата дизайнери се преместват в Италия и пускат първата в света мъжка колекция. Успехът не се бави и скоро ги застига с мощна скорост.

През годините двамата братя се превръщат в дизайнери на редица международни поп звезди, чиито имена няма как да не сте чували. Първият магазин, който те отваря, се намира в Милано, и поставя началото на една нова ера в света на модата. От този момент нататък марката е сред най-желаните и луксозни.

От тук следва да си направите извода, че колкото и трудно да изглежда на пръв поглед, мечтите се сбъдват, стига да ги преследваш безотказно. Можете да взимате пример от двамата близнаци, които са си поставили за цел самите те да диктуват правилата в модата и не след дълго се случва точно това.

Историята на двамата братя

Дийн и Дан са родени на 19 декември през 1964 година. Освен, че са модни дизайнери, те са още бизнесмени и светски личности. Еднояйчните близнаци са основателите на модната къща Dsquared2, позната по цял свят.

Израстват в семейство, в което са имали още седем братя и сестри. През 1983 година се местят в Ню Йорк, за да учат мода. Остават там само за един семестър, след което се завръщат отново в родния си град Торонто.

Животът им се стича така, че те успяват да открият финансов помощник и благодарение на това пускат своята първа колекция на пазара, която е била оценена подобаващо добре. Към 1988 г. те са се присъединили към „Портс Интернешънъл“ (понастоящем Порт 1961) като творчески директори.

Днес съществуват редица магазини по цял свят, предлагащи колекциите на тази марка. Освен, че се занимава с проектирането и производството на облекла, Dsquared2 пуска на пазара обувки, чанти, очила, парфюми и много други аксесоари, които са в готовност да допълнят изцяло визията на представителите и от двата пола.